Spil » Action

Chicken Invaders 3 Christmas Edition download

Her kan du downloade Chicken Invaders 3 – Revenge of the Yolk Christmas Edition hvor kyllingerne endnu engang er tilbage – og denne gang vil de til og med overtage julen!

I århundrede har vi undertrykt kyllingerne. Vi har holdt dem fanget og spist dem og deres æg i massevis. – men nu er deres brødre fra en anden planet kommet til deres redning. – De vil nemlig have hævn over mange års undertrykkelse og er nu ude efter vores planet.

Endnu engang er det tid til at iføre dig din teflonbelagt æg afvisende hjelm og kæmpe for vores efterkommeres ret til omeletter. Kun du kan gøre en forskel. Vil det lykkes? Vil fremtidens kyllinge burgere være sikrede? Eller vil du ende som en del af menuen i en galaktisk kyllinge restaurant? – Det er alt sammen op til dig!

DownloadChicken Invaders 3 Christmas Edition 3.79
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

3.347

3.79

support@interactionstudios.com
Win95, Win98, WinME, Windows2000, WinXP

11.8 Mb

Shareware

20-11-2006
Kontakt os via email

Klik her

InterAction studios

Detaljeret Information
3.347
3.79
Kontakt os via email
11.8 Mb
Shareware
support@interactionstudios.com
20-11-2006
Kontakt os via email
Klik her
InterAction studios
25-09-2013

3 0 3
0

Afinstallering af Chicken Invaders 3 Christmas Edition

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Chicken Invaders 3 Christmas Edition fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Chicken Invaders 3 Christmas Edition, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Chicken Invaders 3 Christmas Edition være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.