Spil » Action

Bubble Bobble Nostalgie download

I Bubble Bobble Nostalgie skal du på hvert niveau tage rollen som en af de små drager der skal kæmpe imod den onde troldmand.

Disse drager kan blæse bobler, som indfanger, de mange modstandere som troldmanden har sendt ud efter dragerne. Det gælder nu om at indfange disse fjender og at sprænge deres bobble. For at forhøje din score, skal du desuden afhente varer som frugt, grøntsager, diamanter, ædelstene osv. Du kan også hente nogle ting for at gøre din rejse let. Nogle af dem øger hastigheden, forlænger boblernes rækkevidde, mens andre giver dig en chance for at få flere point eller ekstra liv.

DownloadBubble Bobble Nostalgie 2.9
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

4.822

2.9
Spil

2.4 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Bubble Bobble Games
Detaljeret Information
4.822
2.9
Kontakt os via email
2.4 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Bubble Bobble Games
4 0 4
0

Afinstallering af Bubble Bobble Nostalgie

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bubble Bobble Nostalgie fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bubble Bobble Nostalgie, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bubble Bobble Nostalgie være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.