Spil » Action

Atomaders download

I Atomaders afhænger alt af dig. Du skal nemlig være jordklodens frelser.

I dette underholdende og spændingsfyldte arcadespil, skal du nemlig forsvare vores planetsystem mod kyborger, der er ude på at invadere verden og ødelægge den.

Vi troede angriberne var blevet skræmt væk for evigt. Indtil den dag din patrulje opdagede en mærkelig genstand, der viste sig at være en warp port, der fører til det ukendte sektor af galaksen.

Nu må du ruste dig til at bekæmpe en enorm kyborg hær der forbereder sig på at iværksætte en uhørt stor invasion af din verden. Derfor må du gøre brug af dine våben, skaffe nye medlemmer til din hær, finde sårbare pletter i de enorme kommando skibe, tage kontrol over fjendens teleportation-system. Alle midler må tages i brug for at forsvare den menneskelige race!

DownloadAtomaders 2 1.1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

861

2 1.1.0
Windows

1.6 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Keygen
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
861
2 1.1.0
Kontakt os via email
1.6 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Keygen
0 0 1
0

Afinstallering af Atomaders

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Atomaders fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Atomaders, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Atomaders være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.