Programmer » Utilities » Tweaks

Caffeine download

Download Caffeine gratis her

Når en computer står tændt i en længere periode uden aktivitet, så går den typisk i sovetilstand. Det betyder, at skærmen går i sort, mens du ikke er ved den. Det sparer dig for eksempel strøm, og så tærer det ikke så meget på computerens ydeevne. 

Men hvad nu hvis, du ikke vil have den til det? Det kan være, du er ved at installere et program, der tager lang tid, eller skal holde øje med noget andet der tager lang tid. Så er det da rart at kunne lægge sig i sengen eller sofaen, og bare vente. Dette kan du med programmet Caffeine. 

Undgå at din computer går i sovetilstand

Caffeine er et lille og smart program, der som et koffeinboost holder din computer “vågen” så længe, du ønsker det. Programmets funktion er ganske simpel: den simulerer et klik fra din mus hvert 59’ende sekund. Det får computeren til at tro, du sidder og bruger den, og derfor går den ikke i sovetilstand. 

Så kan du sidde og lave noget andet, mens du holder et halvt øje på, hvad der sker på computeren. Du kan indstille den til at være aktiv eller inaktiv i en hvilken som helst periode for at tilpasse programmet til dine behov. 

Et ikkeeksisterende design

Caffeine har ikke en reel brugerflade, du kan lege rundt med. Programmet finder du som et ikon i din værktøjslinje. Her kan du højreklikke for at få nogle værktøjsbarer frem, men det er også det eneste, der er muligt. 

Caffeine er også blot ment til at køre i baggrunden uden den store indblanding fra dig selv, så det giver mening, ikke at lave et stort design hertil. 

Supplerende software 

Med Caffeine kan du holde din computer vågen, men hvad nu hvis, du gerne vil have den til at slukke på et bestemt tidspunkt, hvor du ikke er til stede? Lad os sige, du er ved at installere noget, som tager lang tid. Du bliver nødt til at tage på arbejde eller til en fødselsdag, men vil ikke slukke computeren, mens den installerer. Så kan du hente AutoOff. AutoOff kan indstilles til at slukke din computer på et tidspunkt, du selv vælger. Så hvis dit download tager tre timer mere, så sæt AutoOff til at slukke computeren om tre timer, så du ikke spilder strøm. Hvis du vil læse mere om eller downloade AutoOff kan det gøres gratis her.

Konklusion

Caffeine er godt for dig, der ikke vil have din computer til at gå i sovetilstand, uden du ønsker det. Programmet gør som det lover, og derfor kan det kun anbefales. Caffeine virker på din computer som snus virker på dig.

Download Caffeine 1.81 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
236

Version
1.81

Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer


Størrelse
0.291 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Zhorn Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
236
Version
1.81
Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Størrelse
0.291 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-10-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Zhorn Software
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Caffeine

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Caffeine fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Caffeine, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Caffeine være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.