Programmer » Utilities » Screensavers

VDesktop download

VDesktop lader dig animere og personliggøre din baggrund. Der er en gratis prøveperiode, og kan downloades her.

VDesktop lader dig vælge en del forskellige videoformater, som du blot skal indsætte i programmet, hvorefter de animeres og afspilles som din baggrund. Dette bliver gjort, uden at gå i vejen for dig. Der findes alternative programmer til at gøre dette, men fordelen ved at benytte VDesktop er ydeevnen. Programmet kræver stort set ingenting for at virke. Derudover kan det knapt mærkes at det overhovedet er installeret. Vi benyttede programmet på en bærbar, og batterilevetiden forbliv den samme, som uden programmet installeret.

Det er tydeligt at udvikleren NHSoft, har brugt lang tid på at perfektionere dette værktøj. Deres algoritme er velarbejdet og fungerer optimalt. VDesktop har en del smarte funktioner, som du kan vælge til og fra. En af standard funktionerne er, at programmet automatisk pauser din baggrund, når du åbner et program. Eller hvis eksempelvis din browser, dækker din skærm.  

Alt i alt er VDesktop et sjovt lille ekstra værktøj at have på sin computer. Prisen er rimelig, og produktet er veludviklet. Desværre er programmet på nuværende tidspunkt, kun tilgængeligt til Windows.

Download VDesktop 1.4.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
910

Version
1.4.2

Tilføjet
29-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
6.02 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NHSoft
Detaljeret information
Downloads
910
Version
1.4.2
Tilføjet
29-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
6.02 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NHSoft
3 0 3

Afinstallering af VDesktop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VDesktop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VDesktop, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VDesktop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.