Programmer » Utilities » Registrerings oprydning

Registry Healer download

Her kan du gratis downloade den nyeste prøveversion af Registry Healer.

Med Registry Healer kan finde forkerte registreringer til ikke eksisterende filer og mapper. Har du flyttet rundt på filer eller mapper kan den søge disks i gennem og opdatere registreringerne så det oftest virker igen.

Med et smart interface og en enkel opsætning, vil Registry Healer gøre alt det komplicerede arbejde, der er nødvendig for at rydde op på en nedslidt processor.

Registry Healer tilbyder et par andre funktioner til avancerede brugere. Programmet giver med et enkelt klik adgang til en nøgle i registreringsdatabasen med Windows RegEdit værktøjet. Desuden kan du markere en fil, og springe direkte til den mappe, det er peger på. Endelig kan du oprette "fortrydelses" filer i RegEdit format og skabe fulde backup-systemer. Dette lader dig nemt gendanne en Windows registreringsdatabasen til en tidligere tilstand ved hjælp af Windows® værktøjer (endda uden at have RegHealer installeret i systemet).

Registry Healer ikke kun sletter ugyldige poster i registreringsdatabasen, men det søger også i dit system efter alle tilgængelige rettelser.

Registry Healer kan også finde og rette ugyldige font referencer, forældede Start Menupunkter, tomme nøgler i registreringsdatabasen, ugyldige programstier og ugyldigt registrerede hjælpefiler. Så hvis du kører Registry Healer regelmæssigt vil du holde din registreringsdatabase ren og velfungerende.

Download Registry Healer 5.4.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.393

Version
5.4.1

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
KsL Software
Detaljeret information
Downloads
2.393
Version
5.4.1
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
KsL Software
3 0 14

Afinstallering af Registry Healer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Registry Healer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Registry Healer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Registry Healer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.