Programmer » Utilities » Registrerings oprydning

RegCure Pro download

RegCure Pro kan hjælpe dig med at rydde op i registreringsdatabasen. Download en gratis demo lige her.

Er din computer sløv? I dag har vi taget et kig på RegCure Pro, et program som kan løse en lang række problemer, herunder fejl i registreringsdatabasen. Selvom at programmet koster penge, har vi testet demo-versionen, som alle kan hente gratis.

Efter installationen blev det meget tydeligt for os, at RegCure Pro minder enormt meget om PC Health Advisor, et program lavet af samme udvikler. Stort set alle funktioner minder om hinanden, og begge programmer deler de samme problemer. Ligesom i vores test af PC Health Advisor, finder RegCure Pro over 2000 fejl i registreringsdatabasen. Selvom der er tale om en gammel maskine, så finder gratis-programmet CCleaner stort set ingenting. Nogle af funktionerne i RegCure Pro ser dog ud til at virke nogenlunde, herunder værktøjerne til filtyper og startup-processor, men der findes alligevel bedre løsninger andre steder.

Overordnet, så kan vi ikke anbefale RegCure Pro. Ligesom PC Health Advisor lover den at kunne gøre en masse ting, mens i praksis fungerer programmet ikke særligt godt. Husk dog på, at vi kun har testet gratis-versionen.

Download RegCure Pro 3.1.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
969

Version
3.1.7

Tilføjet
31-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
6 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ParetoLogic
Detaljeret information
Downloads
969
Version
3.1.7
Tilføjet
31-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
6 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ParetoLogic
3 0 2

Afinstallering af RegCure Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RegCure Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RegCure Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RegCure Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.