Programmer » Utilities » Registrerings oprydning

Advanced SystemCare Free (Dansk) download

Download den ultimative optimeringspakkeløsning Advanced SystemCare Free gratis her.

Advanced SystemCare Free er meget mere end blot optimering af ens styresystem. Med denne software kan du reparere, fjerne spy- og adware, forhindrer trusler mod sikkerheden, slette midlertidige filer og ordne fejl i registret.

Advanced SystemCare Free er lynhurtig og kan ordne de fleste problemstillinger sikkert, nemt og effektivt. Softwaren leverer en komplet løsning, så din PC kører med toppræstation, og det gør det bl.a., fordi det kombinerer rengøring af register, defragmentering, tuner systemet op, ordner genveje, renser privatliv, junk filer, ordner diske, optimerer m.m. samtidig, for at din PC kan køre som en ny.

Med Advanced SystemCare Free's Deep Scan teknologi har programmet den højeste opklaringsrate indenfor området. Det er downloadet mere end 100 millioner gange og har mere end 10 millioner brugere. Iøvrigt er det nemt at bruge, selv for nybegyndere. Det skal bare installeres og med et par klik ordner det computeren.

Rens og Optimér

Rens og Optimér er det første funktion, som du bliver præsentereret for når du åbner programmet op. Denne proces sker i form af en skanning, som gennemgår alle de valgte optimeringer og rensninger som du ønsker. Det er muligt at vælge specifikke problemstillinger, som du ønsker løst – eller du kan vælge dem alle for en dybdegående og alt i én løsning på alle problemerne.

Vælg mellem opstartsoptimering, ryd privatlivsoplysninger, fjern skrammelfiler, ret genveje, rensning af registreringsdatabasen, fjernelse af spyware, internet boost, systemoptimering, defragmentér registreringsdatabasen, øg sikkerheden, ret sårbarheder og diskoptimering.

Ovenstående eksempel viser en typisk skanning, hvis du valgt alle skanningsmulighederne. Højre side fortæller sig hvilken af de valgte skanningsmuligheder, som programmet er i færd med. Alt efter hvor mange du har valgt, så kan skanningen godt tage lidt tid at færdiggøre. Vi anbefaler dog at foretage en fuld skanning med alle valgmuligheder ved første brug af programmet, da det er sådan du får det bedste resultat til din PC.

Speed Up

Speed Up-funktionen gør som navnet antyder. Denne funktion forøger hastigheden i din PC ved hjælp af Turbo Boost, som stopper unødvendige tjenester og ved hjælp af dette frigøre RAM og derved forbedre din PC.

Hardware Accelerate opdaterer dine drivers for dig. Hvis du har gamle drivers, så risikerer du at du ikke får den bedst mulige ydeevne ud af din PC. Dine drivers er et mellemled mellem dit styresystem og dine enheder såsom print og dine komponenter såsom dit grafikkort.

Dybdegående optimering sørger for at optimere bestemte emner, for at gøre din PC hurtigere fremadrettet.

Renser for applikationer/værktøjslinjer tjekker hvilke programmer, som du ikke har benyttet i lang tid, og du kan derefter beslutte dig om du ikke har lyst til afinstallere nogle af dem. Advanced SystemCare Free sørger for at afinstallere dem for dig.

Beskyttelse

Beskyttelsesfunktionen er forholdsvis dybdegående, og tilbyder en række spændende funktioner såsom:

FaceID – Hvis du har et webcam, så finder Advanced SystemCare Free dit ansigt, og på den måde kan du låse op for din PC og dens funktioner.

Surfbeskyttelse og fjernelse af reklamer – Sørger for at uvedkommende ikke føler med i hvad du foretager dig online, og fjerner irriterende reklamer fra hjemmeside og videoer på eksempelvis YouTube.

Hjemmesiderådgiver – Holder øje med om din foretrukne browser er sikker, eller om der er sårbarheder som Advanced SystemCare Free skal tage sig af.

DNS beskyttelse – Forhindrer malware og andre truende elementer i at påvirke dine DNS indstillinger.

Der er desuden to ekstrafunktioner i dette afsnit, men de kan ikke benyttes med mindre at du køber dig proversionen af Advanced SystemCare. De to ekstrafunktioner lyder således:

Browser Antisporing – Bedre sikkerhed når du surfer nettet og blokering af uvedkommende, som forsøger at se hvor du surfer fra.

Realtidsbeskyttelse – Beskyttelse mod spyware

Værktøjskassen

I værktøjskassen finder du andre produkter fra IObit, som er udvikler af Advanced SystemCare. Dertil kan du se hvilke funktioner, som du kan få hvis du tilkøber dig proversionen fremfor gratisversionen som du kan downloade her på siden.

Handlingscenteret

Her kan du se hvad programmet har foretaget sig på din computer, på en let og overskuelig måde. Hvis noget skulle være gået galt, så benyt dig af handlingscenteret for at se præcis hvor fejlen er sket. Derudover kan du også aktivere automatisk opdatering, så alle dine IObit produkter holdes opdateret.

Proversion og gratisversion

Som tidligere nævnt, så er der bestemte funktioner, som du ikke får adgang til ved benyttelse af gratisversionen af Advanced SystemCare.

Med proversionen får du en dybdegående rensning af infektioner, realtidsbeskyttelse, dybdegående rensning af registreringsdatabasen, automatisk rensning af RAM og ultimativ tuneup af din PC.

Det er op til en selv, om man synes at det er værd at opgradere til proversionen fremfor gratisversionen. Hvis proversionen lyder attraktiv, så har vi skrevet en anmeldelse af programmet som du finder her.   

Optimeringsværktøjer

Advanced SystemCare Free er langt fra det eneste optimeringsværktøj, som vi har anmeldt og benyttet os af. Derfor anser vi det kun retfærdigt at nævne nogle af vores andre favoritter, som du måske finder ligeså spændende.

PC Win Booster Free er ligesom Advanced SystemCare Free fuldstændig gratis at benytte. PC Win Booster Frees formål er primært oprydning af din harddisk, og har ikke de samme funktioner som du finder i Advanced SystemCare Free. Med det sagt, så fylder PC Win Booster Free også væsentlig mindre på ens computer, og hvis du alligevel kun har behov for oprydningsfunktioner – så er PC Win Booster Free et oplagt valg.

Ashampoo WinOptimizer er endnu et optimeringsværktøj, som kan de meste som Advanced SystemCare Free også kan. Ashampoo WinOptimizer er også gratis at benytte, og sikre fuldstyring over dit Windows.

Konklusion af Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free er det oplagt optimeringsværktøj til ens Windows-computer. Programmet er veludviklet, og er oversat til dansk, så alle kan være med. Hvis din computer er blevet sløv, og du hverken har tid eller overskuelighed til at gennemgå alt manuelt, så lad Advanced SystemCare Free klare det sure arbejde for dig. Det kræver kun et enkelt tryk, og du kan læne dig tilbage i stolen eller hente en kop kaffen, alt imens at Advanced SystemCare Free klarer resten.

Vi var positivt overrasket over hurtigheden, brugbarheden og brugervenligheden i Advanced SystemCare Free, og programmet er blevet vores foretrukne optimeringsværktøj fremadrettet. Derfor får denne software en varm anbefaling fra os.   

Download Advanced SystemCare Free (Dansk) 12.5.0.354 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
8.639

Version
12.5.0.354

Tilføjet
13-01-2006
Kompatible systemer
Win10/Win8/Win7/Vista/XP

Størrelse
45.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
IObit
Detaljeret information
Downloads
8.639
Version
12.5.0.354
Tilføjet
13-01-2006
Kompatible systemer
Win10/Win8/Win7/Vista/XP
Størrelse
45.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
08-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
IObit
4 0 7

Afinstallering af Advanced SystemCare Free (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Advanced SystemCare Free (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Advanced SystemCare Free (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Advanced SystemCare Free (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.