Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

Free Mouse Auto Clicker download

Download Free Mouse Auto Clicker gratis her. Free Mouse Auto Clicker er en freeware med en simpel funktion, men en funktion som programmet leverer til perfektion

Alene navnet ’Free Mouse Auto Clicker’ giver en idé om, hvad det er, som programmet kan tilbyde dig. Free Mouse Auto Clicker klikker med din mus for dig, og du kan selv bestemme hvor hurtigt det skal gå. Du kan vælge om musen skal klikke hver time, hvert minut, hvert sekund, hvert millisekund eller 1/100 sekunder.

Du bestemmer desuden selv, hvor mange gange at musen skal klikke for dig. Programmet klikker altid der, hvor du har placeret din mus.

Den hurtigste af sin slags

I og med at programmet kan indstilles til, at trykke så mange gange på så kort tid, så betyder det også at det nok er den hurtigste af lignende programmer. Vi benyttede selv programmet til at trykke for os, mens vi spillede et ellers ret tungt museklik spil.

Med Free Mouse Auto Clicker blevet spillet væsentligt mere overskueligt, og man havde længere tid til at tænke sig om, før man handlede. Spil er dog langt fra det eneste, som programmet kan benyttes til.

Hotkeys

Free Mouse Auto Clicker lader dig bestemme hvilke hotkeys, som du ønsker at benytte til at starte og stoppe programmet. Start og stop hotkeys er dog begrænset til F1-F12 tasterne, og der er ingen mulighed for at ændre dette i denne version.

F1-F12 tasterne er dog også det mest oplagte, da disse taster som regel ikke går i vejen, uanset hvilket program – eller spil, som du benytter softwaren i. Dertil er der selvfølgelig rig mulighed for at vælge, om musen skal højreklikke eller venstreklikke for dig.

Design og brugervenlighed

Efter gratis download af Free Mouse Auto Clicker, så tager det få sekunder at få programmet installeret og klar til brug. Når du første gang starter programmet, så vil du lægge mærke til, at programmet har et simpelt, men brugervenligt design. Det er ganske overskueligt at finde ud af hvordan, at man opsætter de forskellige funktioner. I og med at programmet er forholdsvis simpelt, så betyder det også at funktionerne er begrænset, hvilket resulterer i at du kan finde alle funktioner på grænsefladen af programmet.

Der er ingen ekstra grænsefladeside, som du skal navigere rundt i. De ovenstående faner som Advanced, Help, Donate henviser dig til udviklerens hjemmeside, når du klikker. Der er altså ingen tvivl for os, at et simpelt – men brugervenligt design har været i fokus for udvikleren. Programmet vinder nok ingen priser for design, men kunne sagtens få en pris for overskuelighed.

Benyttelse i spil

Det mest oplagte for den generelle brug af et program som Free Mouse Auto Clicker er, at benytte det i spil såsom Cookie Clicker, eller lignende spil, som kræver repetitive museklik.

I et spil som Cookie Clicker, så sker der noget ikke noget ved at benytte sig af en automatiseret museklikker, da det egentligt på sin vis, tilføjer en vis underholdningsværdi. Du skal dog være opmærksom på at rigtig mange konkurrenceprægede spil slår hårdt ned på denne type software, da det kan betragtes som snyd – og i værste tilfælde resulterer i en bandlysning af spillet. Især spil som Diablo III har i mange år haft problemer med folk, som benytter sig af automatiseret klikke softwares.

Effektivisering

Så længe du har sikret dig, at det du foretager dig ikke gå mod nogle regler, så er der frit slag for benyttelse af Free Mouse Auto Clicker. Programmet kan effektivisere din arbejdsproces væsentligt, og sørger umiddelbart blot for, at det er lettere for dig, at udføre dit arbejde – eller opnår en bedre højdescore i givne spil.

Alternative programmer

Free Mouse Auto Clicker er langt fra den første af sin slags, og det er derfor kun retfærdigt at nævne nogle mulige alternativer, som vi også har været glade for at benytte.

Auto Mouse Clicker lader dig også automatisere din computermus, og har en del ekstrafunktioner som vi ikke finder i Free Mouse Auto Clicker. Du kan blandt andet kordinerer hvorfra din mus skal starte med at klikke, så du bare skal trykke start, og dernæst fungerer det hele automatisk. Det kræver selvfølgelig en opsætning af programmet først. Personligt, så oplevede vi ikke det store problem med selv at skulle placere musen, men vi kan se fordelen, for hvis nu man havde opsæt en automatisering, og kollegaen kom til at skubbe til musen uden at du ligger mærke til det, så trykken musen altså ikke det rigtige sted med Free Mouse Auto Clicker. Hvilket resulterer i spildt arbejde. Med Auto Mouse Clicker, så sørger programmet for at finde det rigtige område inden næste museklik, og du kan derfor føle dig mere sikker på at opnå det du skal, hvis du altså forlader skærmen. Med det sagt, så har du også begrænset tid med Auto Mouse Clicker inden at det kommer til at koste dig omkring 30 DKK for en fuldversion, hvorimod Free Mouse Auto Clicker er fuldstændig gratis nu – og i fremtiden.

Konklusion

Free Mouse Auto Clicker er en freeware med begrænsede funktioner, men funktionerne rækker tilstrækkeligt for en optimal funktionalitet. Det kan være at man ønsker nogle ekstrafunktioner, men mangel af dem betyder også, at programmet er let at installere, finde rundt i, og fylder stort set ingenting på harddisken.

Man kan hurtigt orientere sig i programmet, og finde alle nødvendige funktioner. Der skal heller ikke være nogle tvivl om, at mangel på ekstrafunktion er grunden til at programmet er fuldstændig gratis at downloade og benytte, hvilket vi kun ser som en kæmpe fordel.  

Alt i alt, så har Free Mouse Auto Clicker en simpel opgave, men programmet formår også at udfører denne opgave til perfektion. Programmet er overskueligt at rode rundt med, og sørger for at gøre arbejdet lettere, og bringer desuden en større underholdningsværdi til det fleste spil. Derfor får Free Mouse Auto Clicker en varm anbefaling fra os.  

Download Free Mouse Auto Clicker 3.8.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.538

Version
3.8.5

Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ADVANCED MOUSE AUTO CLICKER Ltd.
Detaljeret information
Downloads
1.538
Version
3.8.5
Tilføjet
26-09-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-05-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ADVANCED MOUSE AUTO CLICKER Ltd.
4 0 6

Afinstallering af Free Mouse Auto Clicker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Mouse Auto Clicker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Mouse Auto Clicker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Mouse Auto Clicker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.