Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

FastKeys download

Med FastKeys kan du automatisere daglige opgaver på computeren, såsom at åbne programmer og justere lyden. Download en gratis demo med fuld funktionalitet her.

Træt af at udføre de samme opgaver på computeren hver dag? FastKeys er et slags automatiseringsværktøj til Windows, som lover, at gøre dit arbejde nemmere og hurtigere. Selvom vi kun har prøvet demoen, som du kan downloade her, så kommer den i følge den officielle hjemmeside med den fulde funktionalitet fra den betalte version. Det er virkelig sejt, men du bør selvfølgelig støtte udvikleren ved at købe en licens, hvis du kan lide programmet.

FastKeys kan så mange ting, at det er svært at opsummere i denne anmeldelse - denne side, som popper op ved installationen, giver dog et meget godt indblik i de mest væsentlige aspekter af programmet. Overordnet, så kan du gøre en masse forskellige ting med både musen og tastaturet, fx at trykke markøren til venstre og bruge rullehjulet til at justere lyden. Der er mange muligheder, og man kan ændre det meste, så det opfylder ens personlige smag.

Selvom vi ikke har brug FastKeys i særligt lang tid, så virker det som et fantastisk værktøj med nogle rigtig gode funktioner. Derfor anbefaler det til alle vores brugere her på hjemmesiden.

Download FastKeys 2.07 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
751

Version
2.07

Tilføjet
17-01-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.6 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
FastKeys
Detaljeret information
Downloads
751
Version
2.07
Tilføjet
17-01-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.6 Mb
Licens
Demo
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
FastKeys
5 0 3
100 kr

Afinstallering af FastKeys

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FastKeys fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FastKeys, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FastKeys være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.