Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

AutoOff download

Download programmet AutoOff gratis her

Kender du det, at du glemmer at slukke din computer, når du går fra den og skal lave noget andet? Så står den der for sig selv, og kører videre og videre indtil du vender tilbage til den. Det koster dig både unødvendige penge i strøm, men det tærer også på computeren bare at stå tændt hele dagen. 

Derfor kan det være smart at have et program, der automatisk kan lukke din computer, når du går fra den i en længere periode. Dette program hedder AutoOff, og det dykker vi ned i herunder. 

Planlæg nedlukningsprocessen

AutoOff gør det nemt for dig at sætte klare rammer for, hvornår din computer skal lukke ned eller gå i sleep mode etc. Noget af det smarteste er, du kan sætte den til at lukke din computer, hvis den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode. Så hvis du nu går fra din computer, og du ender med at være væk længere end forventet, kan du sætte den til at lukke efter 30 minutters inaktivitet for eksempel. 

Du kan også sætte den til at slukke på bestemte tidspunkter på dagen. Det er smart, hvis det er computere til en arbejdsplads, der som udgangspunkt bare skal stå tændt det meste af dagen, men så slukke ved lukketid. Så kan du indstille alle computerne til at gøre det samtidig, og en kattepine er sparet. 

Simpelt og uforstyrrende design

AutoOff er bygget ganske simpelt op. Når du booter det fra dit skrivebord, får du en lille timer vist på skærmen. Her er timeren selv, og en række knapper. Kig efter “+” knappen. Her kan du nemlig sætte de forskellige procedurer op i forhold til nedlukning, sleep-mode etc. 

Så kan du selv vælge, om det skal være ved inaktivitet efter x antal minutter, eller nedlukning på et bestemt tidspunkt. Timeren begynder at tælle ned, og når den når 0, vil programmet gøre, hvad du har bedt det om. Du kan også lukke for programmet, så det ikke forstyrrer, men det vil stadig tælle ned i baggrunden.

Konklusion

AutoOff er et smart program for dig, der gerne vil have, din computer lukker ned på bestemte tidspunkter, uden du selv skal gøre det. Det kan spare dig strøm og ekstra arbejde. Det kan klart anbefales.

Download AutoOff 4.16 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
250

Version
4.16

Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.622 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pintosoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
250
Version
4.16
Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.622 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pintosoft
0 0 1
100 kr

Afinstallering af AutoOff

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AutoOff fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AutoOff, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AutoOff være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.