Programmer » Utilities » Macro og Automatisering

Auto Mouse Clicker download

Download Auto Mouse Clicker her. Programmet har en gratis prøveperiode.

Auto Mouse Clicker lader dig automatisere din computermus, alt efter hvad du ønsker. Den simple version er at opsætte din mus til at klikke i et vis tidsrum, eller at den skal klikke et vis antal gange. En af de stærke fordele ved Auto Mouse Clicker fremfor alternativerne er muligheden for at opsætte scripts. Scripts lader dig skabe en rækkefølge, som din computermus følger. Eksempelvis at åbne din browser, trykke på dit bogmærke og så videre.

Scripts og autoklik funktionerne er let at sætte op, og kræver ikke særligt meget tid. Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvor meget i dybden du ønsker at gå. Men programmet er brugervenligt og godt designet, at selv hvis man ikke har den store computerviden, så kan det lade sig gøre.

Vi kan konkludere at Auto Mouse Clicker fungerer som det skal, den store variation af ekstra funktioner er kun et plus. Den eneste ulempe er at programmet kun har en prøveperiode, og hvis man ønsker den fulde version skal man af med 30 DKK.

Download Auto Mouse Clicker 32.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
366

Version
32.1

Tilføjet
19-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
13.0 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MurGee
Detaljeret information
Downloads
366
Version
32.1
Tilføjet
19-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
13.0 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MurGee
5 0 2

Afinstallering af Auto Mouse Clicker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Auto Mouse Clicker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Auto Mouse Clicker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Auto Mouse Clicker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.