Programmer » Utilities » Hurtigere PC

SpeedyFox download

Download gratis programmet SpeedyFox og gør programmer som Firefox, Skype og Google Chrome endnu hurtigere.

Mange programmer bliver med tiden langsommere og langsommere, når du bruger dem. Det sker fordi, programmets bagvedliggende profil-database fragmenteres.

Med et program som SpeedyFox kan du nu booste nogle af dine programmer, så de igen bliver hurtigere, mens de ydermere heller ikke optager lige så meget plads på din computer. 

Hvordan virker det?

Programmerne som understøttes af SpeedyFox, er alle programmer, som gør brug af en SQLITE database. Disse bliver helt naturligt langsommere med tiden, fordi databasen over tiden fragmenteres.

Programmet går her ind og lynhurtigt rydder op og komprimerer databaserne, uden at du mister data. Derved optimeres programmet til at arbejde hurtigere, mens det bliver formindsket i størrelse. Som det også ses på screenshottet ovenfor, bliver de dele af databasen, som kan undværes, fjernet.

Hvilke programmer understøtter SpeedyFox?

Som nævnt skal programmet benytte en SQLITE database, for at SpeedyFox kan optimere det. Netop derfor er det heller ikke alle programmer, som kan optimeres med hjælp fra SpeedyFox.

Ovenfor her ses en liste over de programmer, som du kan optimere. Det er hovedsageligt browsere som Firefox, Chrome, Opera og Vivaldi, som kan optimeres, mens du dog også kan gøre det populære chat-program Skype hurtigere med hjælp fra SpeedyFox.

Brugervenlighed

Der er tale om et meget enkelt og simpelt program. Det har kun en enkelt funktion, og derfor er det også utroligt nemt at gøre brug af programmet. Alt du skal gøre er at vælge de programmer, du ønsker at optimere, hvorefter du trykker på optimeringsknappen. Herefter klarer SpeedyFox resten lynhurtigt. Har du downloadet programmet, men er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvordan det fungerer, kan du også læse hjælpeguiden på udviklerens hjemmeside.

Hvor ofte skal jeg optimere?

Udviklerne bag programmet anbefaler, at du enten en gang om ugen eller en gang hver anden uge benytter SpeedyFox til at optimere de programmer, som du gør brug af. Dog siger de også, at det kan variere alt afhængigt af dine browservaner. Browser du derfor rigtig meget, vil du sandsynligvis kunne drage nytte af at optimere hver eneste uge. 

Konklusion

SpeedyFox er et meget småt, men også meget brugbart program. Det er udviklet til at optimere hovedsageligt browsere som Firefox og Chrome, mens du dog også kan benytte det til at optimere det populære Skype med. Programmet rydder op i SQLITE databaserne, så dine programmer bliver hurtigere, mens deres datafiler også ender med at fylde mindre på din computer.

Download SpeedyFox 2.0.27 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
645

Version
2.0.27

Tilføjet
14-10-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.674 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Crystal Idea
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
645
Version
2.0.27
Tilføjet
14-10-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.674 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Crystal Idea
0 0 1

Afinstallering af SpeedyFox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SpeedyFox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SpeedyFox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SpeedyFox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.