Programmer » Utilities » Hurtigere PC

Smart Game Booster (dansk) download

Download spiloptimeringsprogrammet Smart Game Booster gratis her

Det er enormt irriterende hvis ens computer ikke har den optimale ydeevne i ens computerspil. Men der er heldigvis hjælp at hente. Smart Game Booster kan gå ind og forbedre din computers ydeevne væsentligt så du derved får en langt bedre spiloplevelse i computerspil.

Det bedste ved det hele er, at Smart Game Booster er fuldstændig gratis at downloade og benytte sig af. Derudover så er spiloptimeringsprocessen stort set fuldstændig automatisk, så selvom, at man ikke har den største teknologiske erfaring, så kan man få glæde af denne software.

Simpel og lynhurtig optimering

Hvis man ikke har den store interesse inden for IT og teknologi, så kan det være en uoverskuelig proces at optimere computerens ydeevne. Fordelen ved Smart Game Booster er dog, at denne software gør optimering til en leg.

Det eneste man selv skal gøre, er at tilføje de spil, som man ønsker forbedret ydeevne i. Når man først har gjort dette, så sørger Smart Game Booster for resten. At tilføje spil er desuden ligetil, og det er bl.a. takket være den smarte Drag and Drop-funktion.

Brugerdefinerede muligheder

Hvis man er teknologisk stærk, så er der mulighed for at lave lidt brugerdefinerede indstillinger. Når Smart Game Booster går i gang med at optimere ens spiloplevelse, så er programmet ofte nødsaget til at lukke hardwarekrævende programmer (midlertidigt) ned.

I konfigurationen har man dog mulighed for at vælge specifikke programmer, som man ikke ønsker at Smart Game Booster midlertidigt skal lukke ned. Hvis man f.eks. benytter et kommunikationsprogram til at snakke med vennerne online, så skal man nok lige sætte flueben ved dette program, så man ikke pludselig forsvinder.

Dertil skal det nævnes, at når man er færdig med at spille, så kan man afslutte spiloptimering, og Smart Game Booster vil automatisk åbne de lukkede programmer igen.

Stort sortiment af ekstrafunktioner

Det er egentligt ikke noget nyt, at et program har mange ekstrafunktioner. Men det relativ unikke ved Smart Game Booster er, at denne software har en del ekstrafunktioner, som udelukkende er der for at forbedre programmets hovedfunktion.

PC-diagnoser, systemjusteringer og diskfragmentering er blot enkelte af de mange ekstrafunktoner som følger med i Smart Game Booster. Funktionerne er utrolig veludviklede og især driveropdateringsfunktionen er meget velkommen, da en forældet driver i sig selv kan sløve ens computers ydeevne væsentligt.

Design og brugervenlighed

Smat Game Booster har et mørkt tema, og benytter sig primært af sorte og røde farver. Farverne er sat i spil med en minimalistisk designtilgang, som umiddelbart bidrager til brugervenligheden. Programmets mange funktioner er inddelt i faneblade, som er utrolig lette at navigere rundt i.

Det betyder også, at man nemt og hurtigt kan finde de mange funktioner og bladre rundt i dem. Det er endnu en indikation på, at selv de teknologiske uerfarne kan få glæde af Smart Game Booster.

Konklusion

Hvis man ikke får den bedste ydeevne i spil, så er Smart Game Booster helt sikkert værd at prøve. Programmet er lynhurtigt, brugervenligt, og selvom der er mange spiloptimeringsprogrammer, så formår Smat Game Booster alligevel at adskille sig fra dem.

Download Smart Game Booster (dansk) 4.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
418

Version
4.1

Tilføjet
17-07-2019
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse
18.64 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Smart Game Booster
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
418
Version
4.1
Tilføjet
17-07-2019
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Størrelse
18.64 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Smart Game Booster
0 0 1

Afinstallering af Smart Game Booster (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Smart Game Booster (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Smart Game Booster (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Smart Game Booster (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.