Programmer » Utilities » Hurtigere PC

PC Health Advisor (Dansk) download

PC Health Advisor er et kæmpe værktøj, der lover at kunne løse alle din computers problemer. Download en gratis prøveversion på dansk her.

Har du problemer med din computer? PC Health Advisor er et alt-i-et optimeringværktøj, som lover at kunne løse forskellige problemer, herunder hastighed, fejl i registreringsdatabasen, malware og så videre. Den fulde version kommer med en pris på cirka 30 dollars, men vi har prøvet den gratis demo-version på en maskine med Windows 7 64-bit.

Under installationen valgte vi, at programmet ikke automatisk skulle åbne ved systemstart. Næste gang vi tændte computeren, kom der dog et opdateringsværktøj op - desværre virkede det dog ikke engang, og det påstod hele tiden, at vi ikke havde en internetforbindelse. Når selve PC Health Advisor åbnes for første gang, laver den automatisk en scanning. På vores gamle PC var der åbentbart 2473 fejl i registreringsdatabasen. Da demo-versionen ikke ville fixe fejlene, prøvede vi i stedet at køre CCleaner, et gratis og godt program med samme funktionalitet. Efter at have løst omkring 1000 fejl, påstod PC Health Advisor stadig, at der var over 2000 fejl på computeren. Det er meget mærkeligt, fordi vi har ikke oplevet nogle problemer med maskinen.

Vi prøvede også nogle af de andre indbyggede funktioner, herunder driver-værktøjet. PC Health Advisor fandt 3 gamle drivere, men under opdateringen af 2 af dem, kom den med følgende fejlbesked: “Der var en fejl under kommunikationen med serveren”.

Overordnet, så kan vi ikke anbefale PC Health Advisor. Programmet lover en masse forskellige ting, men fungerede ikke særligt godt i vores test. Det skal dog siges, at vi kun har prøvet gratis-versionen.

Download PC Health Advisor (Dansk) 3.1.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.268

Version
3.1.4

Tilføjet
31-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
14.0 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ParetoLogic
Detaljeret information
Downloads
2.268
Version
3.1.4
Tilføjet
31-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
14.0 Mb
Licens
Demo
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ParetoLogic
4 0 5

Afinstallering af PC Health Advisor (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PC Health Advisor (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PC Health Advisor (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PC Health Advisor (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.