Programmer » Utilities » Hurtigere PC

MSI Gaming App download

Gratis MSI Gaming App giver dine MSI komponenter lidt ekstra kræfter. Programmet kan downloades her.

MSI har udviklet en applikation til dem af os, som benytter MSI computerkomponenter. MSI er velkendt for at udvikle gode kvalitets grafikkort og CPU, og der er derfor rigtig mange som foretrækker dem. Til dem af os, så kan vi glæde os over denne applikation, som lader os overclocke vores komponenter og derved give dem et ekstra skub i de spil, som kræver det.

Efter installation af programmet, så kræver det blot et enkelt musseklik for at give computeren et ekstra skub. Det sætter selvfølgelig gang i diverse blæsere, hvilket som regel betyder lidt ekstra støj. Der er dog også en stille knap, som sløver blæserne lidt ned, hvis ens computer larmer alt for meget. Med MSI Gaming App kan du også ændre og tilpasse farver og lys i forskellige spil, så du derved aldrig overser fjenden. Applikationen har en lille ekstra funktion ved navn MSI Dragon Eye. Denne funktion lader dig se YouTube eller Twitch Streams på din skærm, i mens at du spiller.

I bund og grund er MSI Gaming App et næsten nødvendigt værktøj at have, hvis man benytter MSI komponenter i sin computer. Det er værd at prøve, du vil helt sikkert mærke en forskel.    

Download MSI Gaming App 6.2.0.39 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
738

Version
6.2.0.39

Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
256 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Micro-Star Int'l Co.,Ltd
Detaljeret information
Downloads
738
Version
6.2.0.39
Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
256 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Micro-Star Int'l Co.,Ltd
3 0 3

Afinstallering af MSI Gaming App

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MSI Gaming App fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MSI Gaming App, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MSI Gaming App være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.