Programmer » Utilities » Hurtigere PC

Computer-optimering download

Download Computer-optimering fra Northguard og forbedre din PCs ydeevne

Der er mange værdifulde programmer som kan gavne de fleste computere, og en særlig type er optimeringsprogrammer. Et optimeringsprogram kan som navnet antyder, nemlig optimere ens system væsentligt. Der er et hav af optimeringsprogrammer at vælge imellem, men i denne omgang tager vi et kig på Northguards program Computer-optimering.

Computer-optimering kan lave grundige gennemgang af dit system og dets sikkerhed, og dernæst kan Northguards dygtige teknikere sørger for at forbedre, der hvor der forbedres kan. Denne type optimering adskiller sig fra andre optimeringsprogrammer ved bl.a. at benytte fjernsupport, hvilket vi kommer nærmere nedenstående.

Vigtigheden i et optimeringsprogram

Et optimeringsprogram er en af de mest undervurderede typer af programmer på markedet, da det kan have enorm indflydelse på ens PC og den levetid. Northguard bruger eksemplet med at biler skal til syn, så burde en computer ikke også dette? Det kan virke som et lidt langtrukket argument, men ikke desto mindre har de en god pointe. Grunden til man syner bilen er for at forhindre uheld, og det samme princip gælder optimering af computer.

Gennemsnitsalderen på ens PC kan væsentligt forhøjes hvis man sørger for at vedligeholde og optimere den. Det allerbedste ved et optimeringsprogram som Computer-optimering er, at programmet og Northguards teknikere gør alt arbejdet for dig.

Inkluderede sikkerhedselementer

Foruden optimering så har Computer-optimering også basale sikkerhedselementer, som bl.a. et sikkerhedstjek og fjernelse af virus. Med det sagt, så kan denne tjeneste dog ikke erstatte et godt sikkerhedsprogram, og hvis du er på jagt efter det, så kan vi varmt anbefale Northguards Sikkerhedspakken.

Pointen er dog at småtilføjelser såsom udvidet sikkerhed for os er en indikation på, at der har været passion smidt i udviklingen af programmet.

Hvad gør optimering helt præcis?

Optimering kan have stor indflydelse på ens computerens funktionalitet, og uanset hvor gammel en computer du er indehaver er, så er der garanteret områder, hvor den kan optimeres. Computer-optimering kan bl.a. give hurtigere opstart, optimere programmer og systemer osv.

Optimeringen gør at computeren kører bedre, og virker mere langt mere stabil. Derfor kan det godt anbefales at give computeren en god omgang optimering indimellem, især hvis man arbejder med større projekter.

Optimering i verdensklasse

Som tidligere nævnt, så er der rigtig mange optimeringsprogrammer på markedet, men Northguards computer-optimering adskiller sig fra dem. Den typiske optimeringstilgang er gennem skanninger og relativ automatiserede forbedringer. Med Computer-optimering sker optimeringen gennem fjernstyring og ved hjælp af Northguards teknikere. Det resulterer i, at man gennem denne form for optimering får den mest dybdegående. Det betyder også, at optimeringen godt kan tage lidt tid (typisk mellem én til to timer).

Der er selvfølgelig programmer som kan gøre det hurtigere og lidt mere ligetil, men der er ingen af dem, som er ligeså effektive som Computer-optimering. Grunden til dette er at man får et professionelt indblik i ens system, og man bliver vejledet på alle mulige forbedringsområder. Teknikeren skal nok sørge for at finde steder, hvorpå din computer kan forbedres.

Pris og kvalitet

Der er altså ingen tvivl om, at Computer-optimering er den mest komplette løsning til optimering, men man er også nødt til at betale sig for det. Det koster på nuværende tidspunkt 799 DKK, hvilket taget kvaliteten i betragtning er ganske retfærdigt.

Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning for alle, men hvis din PC er blevet sløv og ikke længere er særlig samarbejdsvillig, så kan Computer-optimering helt sikkert give et ekstra pust i den.

Konklusion

Northguard har lavet deres helt egen version på hvordan at optimeringsprogrammer skal være og fungere. Computer-optimering har en helt anden tilgang end de optimeringsprogrammer som vi ellers har test anmeldt. Vi er altid glade for innovation, og vi beundrer at Northguard har taget skridtet, og lavet en omvæltning af de typiske optimeringstilgange som vi kender fra alternativerne.

Med Northguard Computer-optimering får man i bund og grund den mest dybdegående og professionelle optimering, og det er der ingen alternativer, som kan konkurrere med. Til allersidst, er vi også nødt til at rose brugervenligheden. Computer-optimering er let at finde rundt i, da man kan få en fuldstændig perfekt optimeret computer, uden at have en særlig skarp teknologisk viden. Northguard holder en i hånden hele vejen, og sørger for, at man får bedst mulig værdi for pengene. Varm anbefaling herfra.  

Download Computer-optimering (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
473

Version
(dansk)

Tilføjet
27-06-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Android

Størrelse
Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Northguard
Detaljeret information
Downloads
473
Version
(dansk)
Tilføjet
27-06-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Android
Størrelse
Mb
Licens
Shareware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Northguard
5 0 1

Afinstallering af Computer-optimering

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Computer-optimering fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Computer-optimering, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Computer-optimering være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.