Programmer » Utilities » Hurtigere PC

AgaueEye download

Download hardware monitoren AgaueEye gratis her

Går du nogensinde og undrer dig over, hvorfor dine computerspil måske kører lige lidt for langsomt? Er det ved at være tid til en hardwareopgradering, men du ved ikke helt, hvad du skal investere i? 

Det er ganske reelle spørgsmål og dilemmaer, som man på et eller andet tidspunkit skal tage stilling til, hvis man vil have en glattere gaming oplevelse.  

Med et program som AgaueEye kan du få styr på alle disse ting og så også lidt mere. 

Hold øje med, hvad din computer bruger kræfter på

AgaueEye er en free hardware monitor, altså et program, der sidder og holder øje med, hvad din computers aktiviteter, specielt når du spiller spil. 

Den har nemlig et gaming display overlay, der er kompatibelt med over 3000 games supported. Det vil sige, når du starter programmet eller et spil op, vil AgaueEye gå ind, og analysere, hvordan din computer opfører sig, mens du spiller. 

Den kan for eksempel fortælle dig, hvilken del af dit hardware, der kæmper hårdest, når du spiller. 

Vil du have din computer til at arbejde hårdere, end den egentligt gør, kan du også overclock your GPU, for at presse mere ud af den. De fleste maskiner arbejder nemlig ikke til deres fulde kapacitet, men det er for at undgå sammenbrud, så vær forsigtig med denne funktion. 

Simpelt design der gør, hvad det skal

AgaueEye er designet med den filosofi, at det skal være nemt at bruge og trække noget brugbart ud af. Det skal møde dig i din øjenhøjde, lige meget hvor teknisk du enten er eller ikke er. Vi kan ikke allesammen være computergenier. 

Derfor er det ganske let at trække relevant information ud af programmet, men også at navigere rundt i det uden de store udfordringer. 

Når programmet startes op, mødes du af en skærm med forskellige vinduer, du kan minimere eller maksimere. De fortæller dig om forskellige aspekter af din computers ydeevne. For eksempel hvor meget RAM du har, og hvor meget af det, der bliver bundet op af forskellige processer på dit system. 

I toppen er der en lille værktøjslinje, der giver dig adgang til for eksempel “Game Session” sektionen. Herinde kan du se de rapporter, AgaueEye har lavet, mens du har spillet. Har du lige spillet 2 timers World of Warcraft, kan du så se, hvad din computer har brugt af kræfter, på at få det til at køre. 

Konklusion

AgaueEye er et fantastisk lille program, når det gælder at få styr på sin hardware. Du får eksakte målinger og rapporter over ydeevnen, så du kan foretage dig valg omkring hardwareopgradering trygt og konkret. Derfor kan programmet kun anbefales. 

Download AgaueEye 0.73 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
115

Version
0.73

Tilføjet
19-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
48.4 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
XOptiray
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
115
Version
0.73
Tilføjet
19-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
48.4 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
XOptiray
0 0 1
100 kr

Afinstallering af AgaueEye

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AgaueEye fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AgaueEye, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AgaueEye være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.