Programmer » Utilities » Diverse utilities

Wise Force Deleter download

Download Wise Force Deleter (dansk) gratis her

Nogle gange når man forsøger at slette en fil, så er det altid, det lige går så let, som det burde. Nej, til tider kan du ende op med slet ikke at kunne slette filen, og hvad gør man så? Ja, hvis man fortsat vil rydde godt og grundigt op på sin PC, så må man tage fat i noget software, der kan løse problemet for dig. 

Et program som Wise Force Deleter kan, som navnet hentyder til, hjælpe dig med at fjerne filer og mapper på dit system, som Windows ellers ikke kan af en grund eller en anden. 

Drag and drop - Så er du godt i gang

Det kræver ikke de store evner at bruge et program som Wise Force Deleter. Generelt kan du bare trække den fil, du gerne vil have slettet, ind i programmet og så trykker du bare på “lås op og slet”. 

Du kan også få programmet til at trække filen ind for dig ved at bruge stifinderen. Det kan nogle gange være nødvendigt, hvis programmet ikke lige kan importere ved drag and drop. 

Til dig der nyder en ordentlig computer

En computer fungerer som vores virtuelle skrivebord. Det er vigtigt at holde sit skrivebord rent, ellers bliver det træls at få noget gjort. Derfor er det en rigtig god idé at have et værktøj som Wise Force Deleter til at hjælpe dig i din oprydning. 

Alt for mange gange støder man på mapper og filer, man ikke har ret til at slette af en eller anden grund. Vi ejer computeren, så kan vi vel også gøre, hvad vi vil med det. Med et program som Wise Force Deleter kan du virkelig få ryddet op hurtigt og let, og dit virtuelle skrivebord bliver en fin arbejdsplads. 

Lækkert og simpelt design

Wise Force Deleter er så simpelt et program i sit design, at det ligefrem bliver smukt. Du har som udgangspunkt programmets startskærm at arbejde ud fra. Her kan du se alle de filer og mapper, du gør dig klar til at slette etc. 

Der er også direkte links der kan videresende dig til online support og diverse forums, hvis du står og mangler hjælp til noget. 

Alternativ software

Der er meget forskellig software, du kan bruge for at optimere hastigheden på din computer. Et forslag kan være et defragmenteringsprogram som Smart Defrag. Smart Defrag defragmenterer filer på dit system og får dem derved til at loade hurtigere generelt. Smart Defrag kan downloades gratis lige her.

Konklusion

Wise Force Deleter er et smart lille program, der kan hjælpe dig med at optimere din computer. Det kan kun anbefales.

Download Wise Force Deleter 1.5.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
180

Version
1.5.1

Tilføjet
05-12-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.87 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Wisecleaner
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
180
Version
1.5.1
Tilføjet
05-12-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.87 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Wisecleaner
0 0 1

Afinstallering af Wise Force Deleter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wise Force Deleter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wise Force Deleter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wise Force Deleter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.