Programmer » Utilities » Diverse utilities

TrackSport download

Download og prøv Tracksport (dansk) gratis her

Motion i alle former er noget af det bedste, man kan gøre for at forkæle sig selv. En stærk og sund krop gør dig både gladere, mere selvsikker og giver dig nogle ekstra år i den anden ende af dit liv. 

Derfor er der også mange, der er begyndt at dyrke sport i en eller anden konstellation. For at holde motivationen oppe kan man downloade et program som Tracksport, der lader dig holde styr og orden på dine resultater og fremskridt. 

Hold styr på dine fremskridt med din træningsdagbog

Tracksport er et Windows/.net Core program, der lader dig dokumentere dine resultater i sport som løb, gang mm. Men helt nede på jorden, er det en træningsdagbog, hvor du kan logføre dine resultater fra cykelløb, maraton etc. Du kan notere strækningens længde, og tiden du fuldførte den på. Dette kan også gøres automatisk ved at forbinde din Endomondo eller Garmin Connect.

Det er smart, hvis man gerne vil have et overblik over sine fremskridt. Udfylder du din lille dagbog regelmæssigt, kan du hurtigt og konkret se, om du for eksempel løber hurtigere, eller om du løber længere. Du kan endda få det vist med kurver og diagrammer. At kunne se sine fremskridt er helt klart en god motivation for at fortsætte. 

Bemærk! Dette er en demoversion med mulighed for 25 indtastninger. Det fulde program skal købes.

Et logisk design i simplicitetens tegn

Tracksport bryster sig ikke af noget revolutionerende design. Det behøver programmet heller ikke. Dets hovedfunktion er simpel, og at designe en simpel brugerflade er det vigtigste her, og det er også tilfældet. 

Når du åbner programmet, er det meste af brugerfladen dedikeret til dine logføringer. I toppen har du to værktøjslinjer. Den øverste er hovedsageligt til at forbinde ekstern software til programmet, og den nedenunder er til at ændre i dine logs eller få vist statistik. 

Konklusion

Hvis du rigtig godt kan lide at dyrke sport, og også er fokuseret på at opnå fremskridt og rykke dig fysisk, så er Tracksport et godt program for dig. Du kan let og præcist logføre dine bedrifter, og se din udvikling akkurat med grafer og statistikker. Derfor kan Tracksport varmt anbefales.

Download TrackSport 3.0.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
432

Version
3.0.0

Tilføjet
27-03-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
44 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PetriSoft
Detaljeret information
Downloads
432
Version
3.0.0
Tilføjet
27-03-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
44 Mb
Licens
Demo
Opdateret
09-07-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PetriSoft
5 0 4

Afinstallering af TrackSport

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TrackSport fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TrackSport, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TrackSport være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.