Programmer » Utilities » Diverse utilities

Teamviewer (dansk) download

Teamviewer er et gratis program, der gør det muligt at fjernstyre en computer fra en anden computer.

Har du nogensinde brug for at tilgå en computer, som ikke er i nærheden af dig, eller har du nogensinde brug for hjælp med noget på din computer fra nogen, som ikke nødvendigvis kan tilgå din computer? Så kan TeamViewer være meget interessant for dig.

Med programmet kan du nemlig koble to computere sammen, så du fra din computer kan tilgå og styre en anden computer. Det eneste der kræves, er at programmet er installeret på begge computere, og du kan selvfølgelig downloade det helt gratis her på siden.

Sådan virker TeamViewer

Men hvordan virker TeamViewer så? Hvis du sidder og tænker, at det lyder lidt som hacking, så bare roligt. Det er slet ikke det, der er tale om. Herunder får du informationen om, hvordan programmet virker, så du kan komme i gang.

1) Først downloader og installerer du programmet på din computer.

2) Du sender derefter et link til den computer, som du skal tilgå, hvorefter denne skal downloade og installere programmet.

3) Herefter skal man fra den computer der ønskes at tilgås sende den kode, som programmet giver, til den computer du sidder ved.

4) Når du indtaster denne kode, åbnes der en sikker kanal til den anden computer, som du nu herfra kan styre.

Hvad kan man bruge det til?

Hovedtanken bag programmet er primært, at det kan benyttes til at hjælp folk med tekniske udfordringer på deres computer. Sidder du som privatperson og skal hjælpe en bekendt med noget på deres computer, men er du ikke i stand til at tilgå computeren fysisk, kan du med TeamViewer klare det hjemmefra. Dette betyder selvfølgelig også, at programmet er perfekt til at bruge på arbejdspladser, hvor den tekniske afdeling kan tilgå medarbejderes computere for at løse problemer, uden at skulle løbe rundt i bygningen.

Samarbejde er vejen frem

Når programmet er i gang, og du kan styre den anden computer fra din af, er der ikke lukket for den anden persons brug af computeren. I kan altså begge to tilgå alle dele af computeren samtidigt. Det betyder også, at musen og tastaturet styres fra begge lejre af. Netop derfor er det også en god ide at have kontakt med hinanden undervejs. Dette er sandsynligvis nemmest over telefon, Skype eller lignende, men kan også klares på skrift. TeamViewer har derfor en indbygget chat, hvor i kan holde kontakt undervejs.

Sikkerhed

Forbindelsen mellem de to computere er sikker og krypteret, så i ikke skal bekymre jer om, at en tredjepart bryder ind og overtager kontrollen. Programmet benyttes verden over af mere end 100 millioner brugere, og netop derfor er sikkerhed også en af de højeste prioriteter for udviklerne.

Tilgængelighed

Programmet blev i første omgang udviklet til at kunne styre en Windows-computer fra en anden Windows-computer. Siden da er programmet dog blevet videreudviklet, så det nu fungerer på tablets, smartphones, Mac og Linux.

Programmet opdateres jævnligt, så du kan være sikker på at have den nyeste teknologi fra udviklerne ved hånden. Disse opdateringer kommer helt automatisk, så du ikke selv skal opsøge dem.

Brugervenlighed

Programmets brugerflade er moderne og stilet at se på. Den er behagelig for øjnene og simpel bygget op. Du har alle dine muligheder lige ved hånden, og kan hurtigt komme fra en menu til en anden.

Programmet er selvfølgelig på dansk, hvilket er en kæmpe gevinst, eftersom at et program af netop denne type hurtigt kunne blive forvirrende og indviklet, såfremt det foregik på engelsk.

Som det ses her ovenfor, får brugerne også en række ekstrafunktioner. Disse tæller blandt andet, at du kan afspille og konvertere optagede sessioner. Disse optagede sessioner kan optages direkte i programmet, så du kan dele dem med andre. Ydermere kan du tilgå logfiler, hvor du kan hente yderligere informationer om sessioner, hvilket er ideelt, hvis du benytter programmet i en virksomhed.

Konklusion

Alt i alt er der her tale om et program i den absolutte verdensklasse. TeamViewer giver dig en masse redskaber til at hjælpe andre på deres computere, uden at du selv behøves at kunne tilgå computerne fysisk. Det bruges over hele verden af mere end 100 millioner brugere, som altså hjælper hinanden på tværs af deres enheder. Særligt arbejdspladser kan have stor gavn af programmet og dets muligheder, og så er det ovenikøbet gratis. Dermed sætter du intet på spil ved at afprøve programmet - så download TeamViewer og optimer din virksomhed, eller hjælp dine venner med deres computer.

Download Teamviewer (dansk) 8.0.9992 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.222

Version
8.0.9992

Tilføjet
15-06-2011
Kompatible systemer
Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.0 or later.

Størrelse
11.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Teamviewer
Detaljeret information
Downloads
2.222
Version
8.0.9992
Tilføjet
15-06-2011
Kompatible systemer
Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.0 or later.
Størrelse
11.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Teamviewer
4 0 4

Afinstallering af Teamviewer (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Teamviewer (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Teamviewer (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Teamviewer (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.