Programmer » Utilities » Diverse utilities

PC-hjælp download

Download PC-hjælp fra Northguard og få hjælp uanset din problemstilling

Vi bliver mere og mere afhængige af vores computer i hverdagen, og derfor er det fuldstændig essentielt, at alt spiller som det skal. Uanset om det er en arbejdscomputer eller en privat, så skal alt virke efter hensigten.

Med PC-hjælp fra Northguard har du altid professionel hjælp lige ved hånden, og der er intet problem som er for stort til at håndtere.  

Et kompliceret stykke teknologi

Selvom computer og computerbrug er blevet langt mere brugervenligt de seneste årtier, så er computeren stadig et kompliceret stykke teknologi. Der er ikke altid at ens enheder gider at samarbejde, og det kan skabe stor frustration, og i værste tilfælde betyde, at man ikke kan få ordnet det man skal.

Det er umuligt at lære de mange funktioner og muligheder udenad, og derfor kan det varmt anbefales at få hjælp udefra, da det utvivlsomt er det mest effektive. PC-hjælp kan besvare alle tekniske spørgsmål og problemstillinger. Det eneste man selv skal gøre, er at ringe til teknikerne, og de vil gøre deres bedste for at løse problemet.

Intet problem er for stort eller småt

Uanset hvor stort eller lille et problem som ens computer laver, så vil PC-hjælp fra Northguard med glæde hjælpe dig. Gider dokumenterne ikke at gemme? Eller kan du ikke lokalisere din printer? Ring til PC-hjælp og få det fikset.

Hvor hurtigt problemet kan løses er selvfølgelig forskelligt for situation til situation. Der er nogle ting, som man kan løse på få minutter og nogle er lidt mere tidskrævende.

Til dem som værdsætter stabilitet

PC-hjælp er til dem, som værdsætter stabilitet. Det er til dem, som gerne vil have at computeren virker som den skal, så man kan gå i gang med at arbejde og spille med det samme, og lade Northguard håndtere det kedelige.

Hvis du ikke er teknologisk skarp, så har du helt sikkert en ven eller bekendt, som normalt hjælper med diverse tekniske problemer. Men efter noget tid, så er du nok godt klar over, at det ikke altid er lige sjovt at skulle spørge. PC-hjælp fra Northguard er faktisk lidt ligesom din bekendte IT-nørd, men forskellen er bare, at PC-hjælp udelukkende er der for at hjælpe dig, og ens IT-nørde ven højst sandsynligt også har andet at tage sig til engang imellem.

Hvordan virker det så?

IT-nørderne fra Northguard kommer ikke og besøger dig, da det langt fra er effektivt. Den mest effektive metode er fjernsupport. Fjernsupport er hvor teknikeren vejleder dig til at løse problemet. Det sker typisk over telefon og gennem fjernstyring.

Der er selvsagt mange fordele med dette, men den mest åbenlyse er, at hvis man sidder med et problem, så skal man blot ringe og dernæst kan man få problemet løst. Man skal altså ikke sidde og vente på at teknikeren ringer på døren, og hvis man skulle, så var man nok ikke ligeså tilbøjelig til at få hjælp.

Northguard benytter sig også af et fjernstyringsprogram som hedder ConnectWise. Hvis man skal have teknisk hjælp, så er man nødt til at installere dette program på ens enheder, ellers er teknikerne alt for begrænset. Et fjernstyringsprogram gør det muligt for teknikeren at se hvad du foretager dig på computeren, så frem du har inviteret vedkommende. Din session med teknikeren er krypteret, og bliver automatisk lukket når opgaven er fuldført, så der er ikke uvedkommende som kan følge med. Derudover har Northguard selvfølgelig stramme regler for hvad teknikerne må gøre på kundens computere. Du skal i bund og grund ikke frygte, at teknikeren roder i nogle sensitive dokumenter eller filer.

Hos Northguard er tryghed og en gnidningsfriproces det vigtigste, og det kan tydeligt mærkes når man får hjælp til computerens mange problemstillinger.

Om udvikleren

Northguard er en dansk udvikler, som har passion for at danskere kan benytte deres enheder optimalt og trygt. Derfor har de udviklet en del forskellige tjenester, som til sammen giver den optimale oplevelse. PC-hjælp er blot en af dem, og denne tjeneste er utvivlsomt brugbar, uanset hvor meget man benytter computeren i dagligdagen.

I og med at Northguard er en dansk virksomhed, så er du også garanteret dansktalende teknikere, som med glæde vil hjælpe dig. Udvikleren udlover også tryghedsgaranti, så alle kunder kan bruge deres enheder trygt og undgå at ens sensitive filer og dokumenter bliver udnyttet.

Konklusion

Northguard er en relativ nyspiller på softwaremarkedet, og men er yderst velkommen. PC-hjælp er en unik tjeneste, som der er et voksende behov for. Uanset hvor meget man bruger sin computer, og hvor afhængig man er af den, så vil man få stor glæde af PC-hjælp.

Teknikerne er altid søde og utrolig tålmodige, og hvis man er i tvivl om noget, så er man altid velkommen til at spørge, da der ikke er nogle spørgsmål, som er dumme. Alt i alt så er PC-hjælp fra Northguard en behagelig oplevelse, og kan varmt anbefales til både private og virksomheder.

Download PC-hjælp (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
215

Version
(dansk)

Tilføjet
27-06-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Northguard
Detaljeret information
Downloads
215
Version
(dansk)
Tilføjet
27-06-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
Mb
Licens
Shareware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Northguard
5 0 1

Afinstallering af PC-hjælp

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PC-hjælp fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PC-hjælp, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PC-hjælp være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.