Programmer » Utilities » Diverse utilities

Geforce Experience download

Opdater dine drivers med et enkelt klik med Geforce Experience. Det kan downloades lige her, og er fuldstændig gratis.

Geforce Experience er udviklet til Nvidia grafikkort brugere, og det er fremragende. De fleste kender nok smerten, ved at skulle gå ind på Nvidias hjemmeside for at finde de nyeste opdateringer, samtidig med at man ikke vidste hvornår de udkom. Geforce Experience fortæller dig nede i højre hjørne så snart, at der er en opdatering tilgængelig, hvorefter du kan installere den, når det passer dig bedst.

Udover den lette tilgængelighed til at opdatere dine drivers, så har du også mulighed for at streame, optage eller tage billeder af din skærm. Alt dette sker igennem Geforce Experience og på den måde har du altid mulighed for, at kunne dele highlights fra din skærm til vennerne. Geforce Experience er yderst brugervenlig, og det er tydeligt at, Nvidia har udviklet Geforce Experience for at selv dem, som ikke er specielt teknologisk dygtige, kan få den mest optimale oplevelse.

Du kan downloade Geforce Experience gratis her på hjemmeside. Efter filen ligger på din computer, er det simpelt at installere. Ved første opstart af programmet finder det dine allerede installeret spil, og giver derefter en optimeringsmulighed. Geforce Experience finder selv hvilket grafikkort du har, og fortæller hvis der er en opdatering klar.  

Download Geforce Experience 3.8.0.89 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
525

Version
3.8.0.89

Tilføjet
27-07-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
86 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Nvidia
Detaljeret information
Downloads
525
Version
3.8.0.89
Tilføjet
27-07-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
86 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Nvidia
5 0 2

Afinstallering af Geforce Experience

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Geforce Experience fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Geforce Experience, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Geforce Experience være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.