Programmer » Utilities » Diverse utilities

Garena+ download

Find nye spilvenner online med Garena+. Programmet er helt gratis, og kan downloades her.

Garena+ er en socialplatform, som fortæller dig og dine venner hvornår i er tilgængelig til at spille spil. Garena+ har de mest populære muliplayerspil med sig. Er du på jagt efter et nyt hold, eller bare nogle nye holdkammerater så kan det også sagtens lade sig gøre. Garena+ har nemlig funktioner som klanlister, diverse debat og diskussionsrum, som forbinder dig med andre fra overalt i verden.

Efter en lanceringstid på blot én måned ramte Garena+ 1 million brugere. Det undre os ikke, programmet er nemlig yderst veldesignet og fungerer, som vi havde forventet. Ikke nok med at du let kan socialisere, så er der selvfølgelig almindelig chat, men udvikleren Garena har valgt også at lave en stemmechat. På den måde slipper du for, at benytte nogen tredjeparts applikation for, at kunne snakke med holdkammeraterne.

Garena+ lyder måske lidt bekendt. Det kan være fordi, at programmet er forholdsvis populært, eller også skyldes det er Garena tidligere var en e-sportsorganisation. Det er derfor ikke noget at sige til, at det virker som om, at udviklerne hos Garena har udviklet programmet med en vis passion. De har følt at denne type programmer, har manglet i computerspilsverden.  

Download Garena+ 1.2.13.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
732

Version
1.2.13.7

Tilføjet
22-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
91.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Garena Online
Detaljeret information
Downloads
732
Version
1.2.13.7
Tilføjet
22-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
91.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Garena Online
5 0 2

Afinstallering af Garena+

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Garena+ fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Garena+, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Garena+ være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.