Programmer » Utilities » Diverse utilities

Free Desktop Timer download

Med Free Desktop Timer kan du tilføje adskillige timere til dit skrivebord. Du kan downloade programmet gratis her på siden.

Vi har tidligere taget et kig på andre timere før. Dette inkluderer programmer såsom Easy Timer, et simpelt ur- og timerprogram, og Final Countdown, et timer til at slukke computeren efter et valgt antal minutter. Denne gang kigger vi på Free Desktop Timer, som også er gratis til Windows.

Brugerfladen er utrolig simpel. Hvis du vil tilføje timer, skal du bare højreklikke på ikonet i startmenuen og vælge “New Timer”. Programmet giver mulighed for at have adskillige timere åbne på én gang, og der er mulighed for at vælge sin favorit ud fra en række af forskellige skins. Free Desktop timer kan også sættes til at slukke computeren ligesom Final Countdown, hvilket er smart, hvis man ofte lader sin computer stå tændt på grund af opdateringer eller igangværende downloads.

Vi synes stadig, at det er nemmere at anvende en mobiltelefon som timer, men dette program er altså godt, fordi det også kan bruges til at slukke computeren. På mange måder er Final Countdown dog lidt smartere, da det ikke behøver at installeres, men omvendt har det program ikke de mange flotte timer. Afhængig af hvad du leder efter, anbefaler vi, at man prøver begge programmer.

Download Free Desktop Timer 1.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
709

Version
1.2

Tilføjet
10-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Drive Software Company
Detaljeret information
Downloads
709
Version
1.2
Tilføjet
10-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Drive Software Company
5 0 2

Afinstallering af Free Desktop Timer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Desktop Timer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Desktop Timer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Desktop Timer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.