Programmer » Utilities » Diverse utilities

F.lux download

F.lux er et gratis stykke software, som hjælper med en bedre nattesøvn. Det kan downloades her.

F.lux er egentlig ret simpelt, det fungerer i bund og grund ved at justere din computerskærms belysning. Justeringen sker alt efter hvad tid på dagen det er. Det er skarpere om morgen, og mere behageligt for øjnene om aftenen. Det resultere i at, ens øjne føles langt mere udhvilet efter en dag med computerbrug. Der er række forskellige versioner tilgængeligt. Windows-versionen finder du her på siden. Hvis du ønsker andre versioner, så bedes du benytte dette link.

Benyttelse af en computer er hverdag for langt de fleste af os. De mange timer foran skærmen kan have en direkte påvirkning på os. Der er rigtig mange, som døjer med hovedpine og søvnproblemer på grund af computerbrug. F.lux hjælper på dette. Efter at have brugt programmet i en uges tid, så mærkede vi en klar forskel. For eksempel når vi gik i seng, så faldt vi væsentlig hurtigere i søvn.

Alt i alt så leverer f.lux hvad det lover. Det er et simpelt værktøj, som næsten ikke fylder noget. Men det er super effektivt. Det er fuldstændig gratis, så vi ser ingen grund til ikke at prøve det af.  

Download F.lux 4.55 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
936

Version
4.55

Tilføjet
18-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.748 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Stereopsis
Detaljeret information
Downloads
936
Version
4.55
Tilføjet
18-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.748 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Stereopsis
3 0 2
100 kr

Afinstallering af F.lux

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere F.lux fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find F.lux, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle F.lux være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.