Programmer » Utilities » Diverse utilities

Finestra Virtual Desktops download

Finestra Virtual Desktops, som kan downloades gratis, gør det nemt at oprette virtuelle skriveborde til alle dine åbne vinduer og programmer.

Muligheden for at bruge “virtuelle” skriveborde til at holde styr på alle sine åbne programmer og vinduer har længe været en del af OS X og Linux, men Microsoft har stadig valgt ikke inkluderet denne funktion i Windows. I stedet kan man prøve Finestra Virtual Desktops, som er et open-source værktøj, der netop forsøger at løse dette problem.

På mange måder virker Finestra Virtual Deskstops som forventet. Man kan lave så mange virtuelle skriveborde man vil, og disse kan herefter indeholde ens forskellige programmer og vinduer. For at skifte mellem disse kan man enten bruge ikonet i menubaren eller anvende de indbyggede genvejstaster.

Selvom Finestra er et godt program, kan det også sommetider være en forvirrende oplevelse. Eksempelvis kan man også skifte skrivebord ved at trække markøren ud til siden, men den skifter så hurtigt, at man mister overblikket - heldigvis kan man dog ændre på dette inde i Finestras indstillinger.

Finestra Virtual Desktops er ikke et perfekt program, men den manglende mulighed for at bruge flere skriveborde i Windows har længe været et problem, og dette værktøj løser det udmærket det meste af tiden.

Download Finestra Virtual Desktops 2.5.4501 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
709

Version
2.5.4501

Tilføjet
24-07-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Z-Systems
Detaljeret information
Downloads
709
Version
2.5.4501
Tilføjet
24-07-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Z-Systems
3 0 4

Afinstallering af Finestra Virtual Desktops

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Finestra Virtual Desktops fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Finestra Virtual Desktops, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Finestra Virtual Desktops være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.