Programmer » Utilities » Diverse utilities

Final Countdown download

Med Final Countdown, som er gratis at hente, kan du selv bestemme hvornår din computer skal lukke ned.

Uanset om man skal installere opdateringer eller uploade store filer til internettet, så bliver man sommetider nødt til at forlade computeren, mens den står tændt. Med programmet Final Countdown til Windows kan man endelig bestemme hvornår computeren skal slukke af sig selv.

Så snart at programmets ZIP-fil er udpakket, virker alting uden problemer - der kræves ingen installation, og man kan til enhver tid slette programmet ved at trække det over i papirkurven. Brugerfladen er utroligt simpelt opbygget, og man indstiller simpelthen bare en timer ved at vælge antal minutter eller timer, og hvad computeren så skal foretage sig på dette tidspunkt, eksempelvis at lukke ned, genstarte eller gå i vågetilstand. Final Countdown understøtter ligefrem også en slags godnat-tilstand, som kan dæmpe musikken inden, at computeren slukkes ved sengetid.

Final Countdown er altså et fantastisk lille program, som vi anbefaler kraftigt til vores brugere. Alting virker, som udvikleren lover, og der er ligefrem mulighed for at gemme personlige timere inde i programmets indstillinger, som herefter kan aktiveres fra tasturet eller med en genvej på skrivebordet.

Download Final Countdown 1.0.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.157

Version
1.0.4

Tilføjet
24-09-2013
Kompatible systemer
Windows 2000, XP, Vista & 8

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Final Countdown
Detaljeret information
Downloads
1.157
Version
1.0.4
Tilføjet
24-09-2013
Kompatible systemer
Windows 2000, XP, Vista & 8
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-02-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Final Countdown
3 0 3

Afinstallering af Final Countdown

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Final Countdown fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Final Countdown, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Final Countdown være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.