Programmer » Utilities » Diverse utilities

Dicter download

Dicter er et oversætterprogram, der kan downloades gratis til Windows, som gør det muligt at oversætte et stykke tekst på bare et par sekunder.

En af de mest populære hjemmesider til at oversætte tekst er helt klart Google Translate. Siden understøtter et hav af sprog, og vigtigst af alt så er den nem at bruge - desværre så kan det irriterende at åbne hjemmesiden hver gang, at noget skal oversættes. Med programmet Dicter, som er baseret på Google Translate, kan man gøre det på bare et par sekunder! 

Dicter virker næsten som Google Translate, og understøtter selvfølgelig de vigtigste funktioner, herunder automatisk sprog-genkendelse og tekst-til-tale. Det som gør Dicter så godt er, at man kan aktivere den direkte fra tastaturet ved at trykke Ctrl + Alt. Det fungerer således, at du markere noget tekst i et dokument eller på en hjemmesiden, trykker på hotkey-tasterne, og så klarer programmet resten. Så simpelt er det!

Overordnet, så er Dicter altså et rigtigt godt program. Det er lidt irriterende, at man ikke kan tilpasse brugerfladen eller justere størrelsen på programvinduet, men det gør ikke en kæmpe forskel. Hvis du kan lide Google Translate, så kommer du til at elske Dicter.

Download Dicter 3.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.131

Version
3.5

Tilføjet
10-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.562432 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dicter Software
Detaljeret information
Downloads
1.131
Version
3.5
Tilføjet
10-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.562432 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dicter Software
4 0 3
100 kr

Afinstallering af Dicter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dicter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dicter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dicter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.