Programmer » Utilities » Diverse utilities

Data Recovery Pro download

Data Recovery Pro er et genskabelseværktøj til Windows, der lover at redde dine tabte filer. Læs anmeldelsen for at se om det passer, og download en gratis prøveversion her.

Har du ved en fejl mistet eller slettet nogle vigtige filer? Alle ved inderst inde godt, at man ofte skal tage en backup af sit system, men sommetider er uheldet ude, når man glemmer det, eller Windows bryder ned. Data Recovery Pro fra ParetoLogic lover at redde dine tabte filer. Vi har test demo-versionen, som er gratis.

I vores test forløb installation uden problemer på en PC med Windows 7 64-bit installeret. Den simple brugerflade gør, at det er en fornøjelse at bruge programmet, der heldigvis heller ikke åbner automatisk ved systemstart ligesom andre ParetoLogics-produkter, såsom RegCure Pro. Overordnet set, så minder det hele lidt om et antivirus-program, da du også her har mulighed for at lave enten en hurtig eller fuld scanning af dit system. Der er også en såkaldt “Guided Scan”, som er god for nye brugere, da den præsenterer nogle af mulighederne.

For at teste Data Recovery Pro forsøgte vi at slette 5 billeder. Mens at programmet hurtigt fandt disse igen, var der ingen mulighed for at gendanne de billeder, som vi slettede i sidste uge. Vi er ikke sikre på, om det bare var sådan i vores tilfælde, men et godt genskabelsesværktøj skal selvfølgelig også kunne redde gamle filer. Selvom at demo-versionen ikke lod os få filerne tilbage, kunne vi se specifikke informationer om søgeresultaterne ved at holde musen over dem.

Alt i alt, så virker Data Recovery Pro som et fornuftigt værktøj til de fleste brugere, selvom vi altså kun har testet demoen. Den fulde version har i skrivende stund en pris på omkring 275 kroner.

Download Data Recovery Pro 1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
857

Version
1.1

Tilføjet
05-11-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ParetoLogic
Detaljeret information
Downloads
857
Version
1.1
Tilføjet
05-11-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ParetoLogic
4 0 3

Afinstallering af Data Recovery Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Data Recovery Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Data Recovery Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Data Recovery Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.