Programmer » Utilities » Diverse utilities

Clipjump download

Clipjump er et gratis program, som forbedrer Windows’ udklipsholder. Vi har downloadet og installeret det for at se, om det er din tid værd.

Vi har tidligere set på en række forskellige udklipsholder-programmer, herunder Mac-applikationen ClipMenu, og denne gang er det tid til at anmelde Clipjump til Windows. I princippet gør programmet det samme, hvilket altså er at gemme alle de ting, som du har kopieret, så du kan få adgang til dem senere.

Du kan læse mere om Clipjump på den officielle hjemmeside, men det er ret nemt at få styr på det meste. Ved at trykke Win + C kan du åbne historikken for udklipsholderen for at se alt, som du har kopieret, og ligesom i de fleste lignende programmer, kan du også begrænse historikkens omfang. En anden smart funktion ved Clipjump er, at man kan oprette såkaldte “kanaler”, hvilket gør det nemmere at organisere sine udklip. Brugerfladen er acceptabel, men vi har bestemt set bedre, da den mest bare består af grå og hvide farver. 

Clipjump er et solidt program, der gør, hvad det skal, hvilket altså er at forbedre Windows’ egen udklipsholder. Da Clipjump bare består af en mappe med filer, er det nemt at installere, og du kan også have det med dig på et USB-stik.

Download Clipjump 10.6.4 her

Screenshots

Detaljeret information
Brugernes Vurdering
3
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
399

Version
10.6.4

Tilføjet
24-01-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.00 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Avi Aryan
Detaljeret information
Downloads
399
Version
10.6.4
Tilføjet
24-01-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.00 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Avi Aryan
3 0 3

Afinstallering af Clipjump

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Clipjump fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Clipjump, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Clipjump være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.