Programmer » Utilities » Diverse utilities

AnyDesk download

Download AnyDesk (dansk) gratis her

Står du og har brug for at lave et par småting på din computer, men du er tilfældigvis ikke tæt på den? Måske er du på arbejde, og har glemt at overføre et vigtigt dokument. Måske er du i gymnasiet, og din Powerpoint præsentation ligger derhjemme.

Det er en træls situation at befinde sig i, for hvad gør man så lige? Heldigvis er der i dag computer software tilgængelig, der kan løse disse problemer.

Du kan derfor bruge et remote desktop program såsom AnyDesk, der lader dig oprette forbindelse mellem forskellige devices selvom du er langt væk fra dem.  

Komfortabel fjernstyring af din computer

AnyDesk er et program, du kan bruge fra dine forskellige devices til at oprette remote access til din computer, der står derhjemme eller et helt andet land. 

AnyDesk har en utrolig høj ydeevne, så selvom din forbindelse kun er 100 kb/sek, vil du stadig opleve en stærk forbindelse mellem dine to devices og operating systems.

Nu kan du få styr på alle dine løser ender, selv når du er på farten, og ikke har dit påkrævede device tilgængeligt.

Sikkerhed i topklassen

AnyDesk er ikke bare et program, der tillader alle og enhver at få adgang til dine devices. Når man vil oprette forbindelse til sin computer, skal man bruge en key til nøgleudveksling mellem sine devices. Og det er heldigvis kun dig, der har den.

Programmet beskytter dig med bankniveau TLS 1.2 Teknologi, og krypterer din forbindelse, så den er låst for alle uvedkommende. 

Det vil sige at kun autoriserede brugere kan få adgang til din forbindelse, og dem vælger du selv at give administrative privileges. Det gør det nemt, hvis det er en familiecomputer f.eks., og der er mange, der bruger den på forskellige tdspunkter af døgnet. 

Designet til dig med behov for overblik

AnyDesk er programmet for dig, der er komfortabel med at have et overblik over dine devices på ethvert tidspunkt.

Det gælder specielt for virksomheder, hvis man gerne vil holde styr på brug af arbejdscomputere.

Man kan holde øje med, hvem der logger på, hvad de laver etc. AnyDesk software kan desuden også forbinde op til flere computere med en MSI-pakke. Det gør dit firma til et bæst, når det gælder multitasking. 

Et lille program med styrke

Grunden til mange er begyndt at bruge AnyDesk hænger sammen med programmets størrelse. Det fylder blot et par megabyte, og har den højeste ydeevne blandt konkurrenter på samme tid. 

Det er altså ikke noget, der sløver din computer ned, og derfor sikrer du dig en en fantastisk oplevelse ved brug af programmet. 

Et design der siger spar to

AnyDesk er et af de mest simple programmer designmæssigt, som vi her på siden har anmeldt til dato. 

Der er ingen installationsprocess, så hurtigt går det når du har downloadet programmet. Det er allerede klar til at køre. 

Når programmet er startet, kan du ude til venstre se oplysninger om din forbindelse: din AnyDesk adresse og en mulighed for at ændre adgangskoden. 

I midten af programmet er der et felt, hvor du trykker adressen ind på computer, du gerne vil oprette forbindelse til. 

Når forbindelsen er oprettet, kan du bruge din anden computer, som var den foran dig. 

Du kan desuden også scanne efter andre, der bruge AnyDesk i nærheden for at oprette en kontaktbog over computere, du potentielt får brug for at forbinde til.

Alternativ software

Der findes naturligvis mange andre programmer, der kan oprette remote access til en computer, du ønsker. 

En af de programmer, som mange nok er bekendte med, eller måske har brugt, det er TeamViewer. 

TeamViewer er et lidt tungere program, og har ikke samme stærke forbindelse som AnyDesk på lange afstande, men på kortere distancer fungerer det fantastisk og smooth. Det er værd at prøve, hvis AnyDesk ikke faldte i din smag. 

TeamViewer kan downloades gratis her.  

Konklusion

AnyDesk er et fantastisk kompakt og effektivt program, der tillader dig at forbinde flere devices på samme tid, og gøre brug af dem. Er du på farten og skal lave et eller andet på din PC, er det nu muligt. Som en af de bedste programmer på markedet til disse formål kan det kun anbefales.

Download AnyDesk 5.3.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
153

Version
5.3.3

Tilføjet
23-10-2019
Kompatible systemer
Windows, Linux, Free BSD, Mac OS, iOS & Android

Størrelse
3 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AnyDesk Software GmbH
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
153
Version
5.3.3
Tilføjet
23-10-2019
Kompatible systemer
Windows, Linux, Free BSD, Mac OS, iOS & Android
Størrelse
3 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AnyDesk Software GmbH
0 0 1
100 kr

Afinstallering af AnyDesk

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AnyDesk fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AnyDesk, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AnyDesk være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.