Programmer » Utilities » Diverse utilities

Advanced SystemCare Ultimate download

Download en gratis prøveperiode af Advanced SystemCare Ultimate her.

Udvikleren IObit har formået at producere en af de stærkeste softwares vi længe har benyttet. Faktisk er Advanced SystemCare Ultimate en pakkeløsning med et hav af brugbare funktioner tilgængeligt. Programmet lader dig forbedre din computers ydeevne og sikkerhed med få klik.

Computerens ydeevne bliver forbedret med det fremragende systemoptimeringsværktøj. Det kræver faktisk kun et enkelt klik hvorefter programmet skanner og optimerer dit system. Sikkerheden er også helt i top. Advanced SystemCare Ultimate kommer indbygget med et stærkt og lynende hurtigt antivirus værktøj, dette værktøj har også den ekstrafunktion at beskytte dig når du browser internettet. Derudover så er der i denne version også inkluderet IObit Anti-Ransomware Engine, som beskytter dine filer fra hackere og andre uønskede personer. Det er faktisk næsten umuligt at nævne alle funktioner som Advanced SystemCare Ultimate tilbyder. Fjernelse af reklamer fra internettet, monitering af blæserhastighed, CPU, RAM, GPU temperaturer, opstarts håndtering, Internet hastigheds boost, registry cleaner, diskoprydning og meget mere, er alt sammen en del af programmets mange muligheder.  

Som konklusion, så er Advanced SystemCare Ultimate en af de mest gennemførte værktøjssoftwares som vi har benyttet. Uanset om din computer har nogle år bag sig, eller om den er helt ny. Så er Advanced SystemCare Ultimate helt sikkert et program, som er værd at have liggende. Med så mange funktioner, så finder du med garanti også en som du finder brugbar. Og eftersom du har en gratis prøveperiode at lege med, så ser vi ingen grund til ikke at prøve programmet af.

Download Advanced SystemCare Ultimate 11 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.735

Version
11

Tilføjet
05-01-2018
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse
0.912 Mb

Licens
Free to try

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
IObit
Detaljeret information
Downloads
1.735
Version
11
Tilføjet
05-01-2018
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Størrelse
0.912 Mb
Licens
Free to try
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
IObit
5 0 3

Afinstallering af Advanced SystemCare Ultimate

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Advanced SystemCare Ultimate fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Advanced SystemCare Ultimate , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Advanced SystemCare Ultimate være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.