Programmer » Utilities » Disk oprydning

Windows 10 Manager download

Hvis din computer er lidt for langsom til at reagere eller bruger for meget af RAM’en, så download Windows 10 Manager gratis her og få optimeret dit system.

Windows 10 Manager er en meget kompleks, men letforståelig software-løsning, der er bygget specielt til enheder, der kører Windows 10 som et operativsystem. Hovedformålet med dette er at hjælpe dig med at optimere kørslen, fjerne junk og øge computerens ydeevne.
Producenterne af programmet har også lavet tilsvarende til Windows 7 og Windows 8, så de har samlet erfaring ind til hvad der skal fikses og hvad brugerne ønsker. Derudover ligner designet også nogenlunde dens forgængere.

Programmet har delt kategorierne op i faner, som passer til det enkelte område der kan justeres på. Det er blandt andet ”Information”, ”Optimizer”, ”Cleaner”, ”Tilpasning”, ”Sikkerhed”, ”Netværk” og ”Diverse hjælpeprogrammer”. Så kan du hurtigt finde det område du mener der er størst behov for at ændre.

Fra afsnittet ”Information” i programmet kan du nemt oprette gendannelsespunkter, se yderligere oplysninger om din computer, vise og administrere igangværende processer eller fejlfinding af forskellige problemer, du måtte have fundet på din PC. På samme tid kan du udføre oprydning, fjerne junkfiler og overflødige registreringsdatabaser med blot et par tastetryk.

Alternativt i afsnittet ”Optimizer” i Windows 10 Manager har du mulighed for at fremskynde dit system og omhyggeligt beslutte hvilke programmer, der skal opbevares eller fjernes fra din startkø. Fra samme sted kan du konfigurere din opstartsmenu samt administrere tjenester eller drivere ved nogle ganske få klik.

Udfør funktionalitet og æstetikrelaterede ændringer på din computer.

Med hensyn til programmets ”Cleaner” -instrument kan du analysere din PC og lære mere om software diskbrug, så du kan afinstallere unødvendige værktøjer, rydde op i ubrugelige filer og ugyldige registreringsdatabaser. Når du rydder op på dit skrivebord og finder duplikatfiler kan du bruge nogle andre nyttige funktioner for at fjerne dem.

En komponent, som bør værdsættes, er ”Tilpasning”. Med sin hjælp kan du næsten helt bestemme, hvordan dit system ser ud, fra startlinjen til de 'Moderne UI-indstillinger', som giver dig mulighed for at finjustere apps og programmer du har downloadet.

Forøg dit beskyttelsesniveau eller administrer netværkskonfigurationspræferencer

Fra sektionen ”Sikkerhed” i Windows 10 Manager kan du forbedre visse indstillinger for at øge dit beskyttelsesniveau, begrænse adgangen til bestemte drev eller programmer, sikre følsomme dokumenter og mapper eller endda låse specifikke funktioner. Samtidig kan du gendanne elementer, du ved et uheld slettet eller formateret.

”Netværk”sfanen i værktøjet gør det muligt at optimere din internetforbindelse og skifte mellem forskellige IP'er, enten fast forbundne eller trådløse netværk. På samme måde giver det dig mulighed for at tilpasse Internet Explorer-indstillinger eller redigere "Hosts" -filen i forsøg på at opnå en bedre browsers hastighed.
Et funktionsrigt tweaking-værktøj til erfarne Windows 10-entusiaster.

For at slutte af er Windows 10 Manager et meget komplekst program, der har til formål at hjælpe dig med at tilpasse måden dit system ser ud, føles og opfører sig. Det kan hjælpe dig med at øge den samlede hastighed, forbedre forsvaret og gøre Windows 10 mere visuelt egnet til dine behov.

Selvom de mange værktøjer og funktioner kan virke ret overvældende ved første øjekast, så er det ikke noget at være bange for at prøve af, selvom du måske ikke er den mest erfarne computerbruger.

Download Windows 10 Manager 2.1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.788

Version
2.1.1

Tilføjet
28-04-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
23.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Yamicsoft
asc@winxp-manager.com
Detaljeret information
Downloads
1.788
Version
2.1.1
Tilføjet
28-04-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
23.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Yamicsoft
5 0 3

Afinstallering af Windows 10 Manager

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows 10 Manager fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows 10 Manager, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows 10 Manager være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.