Programmer » Utilities » Disk oprydning

Red Button download

Download Red Button og fjern unødvendige filer fra din PC

Red Button er et simpelt, men meget effektivt program, som blandt andet kan hjælpe dig med at få ryddet op i de indre dele af din computers software. Gennem en række til- og fravalg, kan du selv gå ind og vælge præcis hvilke dele af din computer, du gerne vil have programmet til at fjerne filer fra. Der får du også større indsigt i præcist hvad det er, programmet har at tilbyde. 

Med ekstermineringsprogrammer som dette, er det altid vigtigt at være forsigtig og sætte sig ind i sin computer, inden man går i gang, for at undgå at komme til at slette noget vigtigt. Dette pointerer vi også senere i artiklen - så sørg for at bruge programmet forsigtigt, da sletningen af visse programmer og filer kan lede til, at computeren ikke længere fungerer. 

Hvad er Red Button?

Red Button er et kraftigt værktøj, som kan hjælpe med at optimere og rengøre din Windows PC. Programmet kan indstilles til at fjerne junk filer, som bare ligger på din PC og fylder, uden at have nogen decideret funktion. På denne måde kan du skabe mere plads på din harddisk. 

Derudover tilbyder programmet også visse ekstra funktioner, såsom muligheden for at fjerne din internet aktivitet. Den kan også hjælpe med at beskytte det yppigt omtalte digitale fingeraftryk, som vi efterlader os når vi begår os på nettet, hvilket kan efterlade os sårbare for digitale angreb. Dermed kan programmet hjælpe dig med at beskytte din online identitet. 

Programmets udseende

Programmet er så simpelt som det overhovedet kan være - en lille firkantet boks med en stor rød knap i. I menuen ovenfor kan du vælge hvilke områder, du vil eksterminere, og derefter er der ikke så meget mere at gøre, end at klikke på den store røde knap. 

Hvad skal du være særligt opmærksom på, når du bruger dette program?

Som nævnt i den øverste del af artiklen, skal man altid gå forsigtigt til værks, når man bruger et program, som aktivt går ind og fjerner filer og software fra computeren. Selve oprydnings processen kan være fordelagtig for din computers generelle helbred og drift, men vi råder dig til at læse lidt op på hvad de forskellige dele af din computer gør, og hvilken software der er vigtig at passe særligt godt på. 

Programmet gør dog også meget ud af at pointere dette flere steder i brugerfladen, så så længe du følger anvisningerne, burde det hele gå, men det er selvfølgelig altid bedst at gå forsigtigt til værks, hvor end du kan. 

Skulle alt håb være ude, så kan du også altid forsøge at gardere dig selv efterfølgende med et genskabelsesprogram, som specialiserer sig i at genskabe tabte filer, dokumenter og programmer. 

Konklusion

Red Button er et simpelt og brugervenligt program, som lader dig effektivisere din computers software, ved at fjerne gamle eller ubrugelige filer, for eksempel efterladenskaber fra tidligere versioner af dit nuværende styresystem.

Takket være programmets simple design, fylder programmet i sig selv nærmest ingenting og er hurtigt at hente ned og installere.

Download Red Button 5.93 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
281

Version
5.93

Tilføjet
02-11-2021
Kompatible systemer
Win7 x32, Win7 x64, WinOther, WinVista, WinVista x64, WinXP, Other

Størrelse
0.79 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pothos
mail@pothos.info
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
281
Version
5.93
Tilføjet
02-11-2021
Kompatible systemer
Win7 x32, Win7 x64, WinOther, WinVista, WinVista x64, WinXP, Other
Størrelse
0.79 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-07-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pothos
0 0 1

Afinstallering af Red Button

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Red Button fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Red Button, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Red Button være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.