Programmer » Utilities » Disk oprydning

MaxiDisk (Dansk) download

MaxiDisk er et dansk værktøj, som kan bruges til defragmentering og frigivelse af plads på harddisken. Vi har taget et kig på programmet, for at se om det er et download værd.

MaxiDisk fra Uniblue er et harddiskværktøj til Windows. Softwareudvikleren lover, at det kan bruges til defragmentering, komprimering af filer og fjernelse af unødvendigt indhold på din computer. I vores test forløb installationen helt uden problemer. Udover alle de irriterende reklamer for Uniblues andre produkter, er brugerfladen logisk og enkelt delt op i følgende menupunkter: “Oversigt”, “Diskscanning”, “Frigør plads” og “Administrer”.

Siden at vi kun havde muligheden for at teste MaxiDisk på en PC med et solid state drev, som ikke er påvirket af defragmentering på samme måde som en normal harddisk, er det svært at vurdere programmets funktionalitet. Sammenlignet med Windows’ indbyggede værktøj, som gav et resultat på 9 % fragmenteret, var MaxiDisk helt oppe at ringe ved 25 %. For at se om det er bedre, bliver man nok nødt til selv at give det et forsøg.

Udover det, så er de resterende funktioner ikke særlig specielle. Ligesom mange andre programmer, kan det bruges til at fjerne midlertidige internetfiler, tømme papirkurven og komprimere store filer til mindre størrelse. Man kan selvfølgelig også planlægge hvor ofte, at programmet selv skal køre.

Hvis du kan leve med reklamerne, virker MaxiDisk som et godt program. Vores test fandt sted på en computer med Windows 7 64-bit.

Download MaxiDisk (Dansk) 1.0.5.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.084

Version
1.0.5.1

Tilføjet
19-11-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
5.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Uniblue
Detaljeret information
Downloads
1.084
Version
1.0.5.1
Tilføjet
19-11-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
5.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Uniblue
4 0 4

Afinstallering af MaxiDisk (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MaxiDisk (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MaxiDisk (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MaxiDisk (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.