Programmer » Utilities » Disk oprydning

HiBit Uninstaller download

HiBit Uninstaller kan hurtigt og simpelt afinstallere programmer for dig. Download det gratis.

Med tiden bliver din computer helt naturligt langsommere, som det sker med al teknologi. Men ofte er der også andre faktorer, der tager på din computers kræfter, som kan undgås. Programmer og filer der blot ligger og fylder på din computer, bruger energi, som du kunne have fordel af andre steder.

Netop derfor kan du med fordel gøre brug af et afinstallationsprogram, som kan fjerne alle disse overflødige programmer fra din computer. Din computers egen afinstallationsfunktion kan meget, men ofte får den ikke alle de tilhørende filer fjernet, som du gerne skulle af med.

Sådan gør du

Programmet HiBit Uninstaller er gratis at downloade, og tager blot et par sekunder at installere. Herefter er det bare at markere de programmer, som du ønsker at afinstallere, hvorefter HiBit klarer resten for dig. Programmet opsporer selv alle de tilhørende filer, og fjerner dem automatisk.

Flere funktioner

Oveni afinstallationsfunktionen får du også en masse ekstrafunktioner med i programmet.

Drop-down menuen viser her alle de muligheder du har, hvor eksempelvis Backup Manager-funktionen kan hjælpe dig en masse. Med den kan du tage backup af din computer og dens data, så du undgår at miste dem. Du får blandt andet også Shortcut Fixer-funktionen, der skanner din computer for genveje, som ikke fungerer optimalt.

Brugervenlighed

Programmet er super simpelt bygget op, så alle kan være med. Menuerne er enkle og designet minder meget om helt basale Windows-programmer. Derudover har du også muligheden for at vælge et tema.

Det er ikke meget der ændres, når du skifter tema, men det gør stadigvæk, at du selv kan bestemme, hvilket layout du skal se på, når du gør brug af programmet.

Alternativer

Uninstaller-programmer er meget populærer, og derfor findes der også mange af dem på markedet, som alle tilbyder noget forskelligt. Et andet populært og gratis Uninstaller-program er IObit Uninstaller, som også tilbyder en række specielle funktioner.

Konklusion

HiBit Uninstaller er et brugervenligt og simpelt afinstalleringsprogram, der kan fjerne programmer fra din computer, som du ikke længere har brug for. Dermed kan du gøre din computer hurtigere, mens du også skaber mere plads på den. Programmet indeholder derudover også en række ekstra funktioner, som du kan få stor gavn af.

Download HiBit Uninstaller 2.2.20 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
218

Version
2.2.20

Tilføjet
07-10-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.02 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
HiBit
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
218
Version
2.2.20
Tilføjet
07-10-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.02 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
HiBit
0 0 1

Afinstallering af HiBit Uninstaller

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere HiBit Uninstaller fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find HiBit Uninstaller, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle HiBit Uninstaller være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.