Programmer » Utilities » Disk oprydning

Hard Disk Shield download

Download gratis en avanceret rensemaskine til din harddisk og få plads på computeren igen.

Hard Disk Shield er en avanceret rensemaskine du kan bruge til din at rense din harddisk og få den plads tilbage som du har mistet. Programmet muliggør en detaljeret scanning og en sikker rengøringsproces – som dermed frigør den nødvendige plads på harddisken. Hard Disk Shield vil scanne og kortlægge både lokale og online sektioner af din harddisk og vil liste alle irrelevante filer, der kan slettes for at frigøre mere plads på harddisken. Hard Disk Shield sletter (efter eget valg) unødvendige dublerede filer, der optager meget plads på harddisken.

Programmet vil også kortlægge alle dine store filer på det valgte drev eller mappe og give dig mulighed for selektivt at slette dem efter behov. Hard Disk Shield indeholder en harddiskdefragmenteringsfunktion, der tillader din computer at fungere på sit højeste niveau. Defragmenteringsprogrammet omarrangerer filerne, så det tager mindre tid at starte computeren op.

Softwaren kan tilpasses, så en bruger kan vælge hvilke filer der skal medtages eller udelukkes i en scanning. Dette er nyttigt, hvis der er vigtige, store eller duplikerede filer på en harddisk, der har brug for at blive reddet. Hard Disk Shield udfører først en scanning for irrelevante filer som optager værdifuld plads på harddisken. Når scanningen er færdig, kan brugeren vælge, hvilke filer der skal slettes, og hvilke der skal gemmes. Download og installere Hard Disk Shield nu. Det tager kun et par minutter og så kan du bruge Hard Disk Shield til at rydde op din harddisk i dag.

Download Hard Disk Shield 1.5.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
625

Version
1.5.6

Tilføjet
12-06-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
4.2 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ShieldApps
Detaljeret information
Downloads
625
Version
1.5.6
Tilføjet
12-06-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
4.2 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
27-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ShieldApps
3 0 2

Afinstallering af Hard Disk Shield

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hard Disk Shield fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hard Disk Shield, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hard Disk Shield være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.