Programmer » Sikkerhed » VPN

X-VPN download

Download gratis X-VPN her. Med X-VPN kan du ændre din IP-adresse til forskellige lande, så du kan surfe anonymt.

VPN softwares har eksisteret i mange år, men der bliver konstant udviklet nye og forbedret. Tidligere var den store ulempe ved en VPN, at ens internetforbindelse blev væsentlig langsommere, når man var forbundet gennem en VPN. Men som al softwareudvikling, så skal programmer oftest lige perfektioneres over tid. X-VPN er i den grad en forbedring end tidligere VPN-programmer, og er tilmed helt gratis.

Systemkrav og understøttelse

Her på siden kan du downloade Windows-versionen af X-VPN, men X-VPN har brugervenlighed og tilgængelig i tankerne, og har derfor også udviklet Mac, Linux, Android, iPhone og iPad OS versioner. De mange forskellige varianter er for os en god indikation på at X-VPN er en seriøs konkurrent til alternative VPN udviklere. Hvis du gerne vil prøve de andre udgaver af X-VPN, så henviser vi dig til dette link. Der kan du gratis downloade og prøve dem alle sammen.

Hvad er en VPN?

VPN står for Virtual Private Network og har en række brugbare funktioner. For det første, så gør en VPN-forbindelse det umuligt for uvedkommende at følge med i den data, som du efterlader når du surfer på internettet. Det fungerer således at du forbinder til en VPN-server, som man kan kalde for en form for mellemled mellem dig og internettet. VPN-serverne kaldes for en proxyserver, hvilket vil sige at de har ’falsk’ geografisk placering i verden, så din IP-adresse er skjult. For det andet, som ovenstående afsnit kom lidt ind på, så betyder en geografiske placering, at det er umuligt for uvedkommende at opspore hvor du surfer fra. Der kan være store fordele ved dette, og på grund af dette, så er VPN-tjenester særligt populære for dem af os, som er fan af de mange forskellige streamingtjenester. Men det kommer vi nærmere i nedenstående afsnit.

Brug af VPN

Som beskrevet ovenstående, så kan du med en VPN surfe rundt på internettet, uden at nogle kan registrere hvorfra du surfer. Din hjemmeplacering er sikret, og der er ingen, der ved hvor du kigger fra. Alene dette skaber en stor tryghed for rigtig mange mennesker. Når du har forbundet dig til en proxyserver som har en ’falsk’ geografisk placering, i eksempelvis Amerika. Så har du også en stor fordel ved, at du kan tilknytte dig den amerikanske Netflix, eller andre streamingtjenester, som man ellers ikke har umiddelbar adgang til. Det er dog ikke væsentligt at holde din VPN-tjenester åben HELE tiden. Eksempelvis kan du imødekomme problemer med e-boks, eller DR.dk, da disse tjenester kun kan benyttes fra danske IP-adresser.    

Gratis eller købsversion

Ligesom så mange andre gratis softwares, så har X-VPN også en abonnementsplan tilgængelig. Men hvad er forskellen så? Altså, hvis du vælger at tegne et abonnement så har du ubegrænset adgang til alle X-VPNs servere. Derudover, så har du et større udvalg af lande, streamingtjenester osv. at vælge imellem. Prisen er desuden ganske acceptabel og du har to valgmuligheder. Du kan tegne et abonnement på én måned, som koster 75 DKK. Eller du kan tegne et årsabonnement, hvor X-VPN trækker penge månedligt, men månedsprisen er blot 38 DKK. Dertil har du selvfølgelig mulighed for at få dine penge retur inden for 7 dage, hvis du ikke er tilfreds med softwaren.

Alternativer til X-VPN

Et alternativt VPN-program, som i lang tid har været favorit som mange brugere er Hotspot Shield. Hotspot Shield kan prøves gratis, og fungerer egentlig ret meget ligesom X-VPN gør. Der er mulighed for at ændre IP-adresse, og forbinde til en del forskellige proxyservere. Hotspot Shield er et godt alternativ, og der er gode grunde til at det er ekstremt populært. Hotspot Shield kan som sagt prøves gratis, og er ligesom X-VPN abonnementsdrevet. Prismæssigt ligger de på samme niveau.

Det næste alternativ er Hola VPN, som er fuldstændig gratis, og fås både i 32-bit udgave og 64-bit udgave. Den store fordel ved Hola er selvfølgelig, at programmet er helt gratis. Når programmet er gratis, så forventer vi også funktioner, som ikke er ligeså fyldestgørende som de andre VPNs. Hola kan det samme, og der er en del forskellige proxyserver lande at forbinde sig til. Med det sagt, så kan Hola godt være ekstremt langsomt til, at loade de forskellige hjemmesider, som man ønsker at besøge. Det betyder dog ikke at Hola ikke er værd at prøve, for det er et fornuftigt program til VPN, hvis man ikke ønsker at bruge en eneste krone. Men hvis du ønsker bedst mulig hastighed, så anbefaler vi Hotspot Shield eller X-VPN.

Konklusion

X-VPN er den nyeste VPN-tjenester, og er allerede en farlig konkurrent til eksisterende udbydere. X-VPN har den enorme fordel, at det er helt nyudviklet. Hvilket betyder at programmet gør brug af de nyeste teknologiske forbedringsmulighed, som gør at X-VPN virker væsentlig hurtigere end konkurrenterne. Derudover, så har X-VPN et simpelt og minimalistisk design, som passer perfekt på ens computer. Efter download og installation af X-VPN, så er det uhyrligt let at tilknytte en proxyserver, og dernæst gå amok med surfing og streaming. Supportlinjen hos X-VPN har også vist sig at være meget imødekommende, og yderst professionelle at snakke med. De svarer lynhurtigt, og har endda også den populære tekstbesked, som spørger dig om du har brug for hjælp, ligeså snart man besøger deres hjemmeside. Alt i alt, så er vi positivt overrasket over X-VPNs mange funktioner, det smarte design, og de kærlige udviklere bag programmet. X-VPN får en varm anbefaling fra os, og vi håber at du får ligeså stor glæde af det, som vi har gjorde.  

Download X-VPN 18.0 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.169

Version
18.0

Tilføjet
17-05-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux

Størrelse
37.1 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
X-VPN
Detaljeret information
Downloads
1.169
Version
18.0
Tilføjet
17-05-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux
Størrelse
37.1 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
X-VPN
5 0 3
100 kr

Afinstallering af X-VPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere X-VPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find X-VPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle X-VPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.