Programmer » Sikkerhed » VPN

Surfshark download

Download den effektive VPN-tjeneste Surfshark

Hvor vigtigt er internettet for dig? Det er et spørgsmål, der er vigtigt at stille sig selv, men ganske få mennesker gør det. Internettet er uhyre vigtigt, og det er i sandhed en gode, mange af os tager lidt for givet; som en ting, der bare altid er der og har været der. Men tog man det væk fra os, ville vi godt nok være lidt rundforvirrede.

På internettet kommunikerer vi med venner og familie, handler på internettet, tjekker sin bank, underskriver kontrakter og alt, hvad man kan forestille sig. Det er en digital verden. Og når vi udfører alle disse opgaver, så sidder vi derhjemme, og føler os trygge. Vi tror, vores privatliv respekteres og holdes hemmeligt. Men sådan forholder virkeligheden sig bare ikke. Derfor kan det være rigtig smart at anskaffe sig en VPN som Surfshark VPN.

Kort og godt, hvad er en VPN?

VPN står for ”Virtual Private Network”. Som navnet hentyder til, så giver en VPN dig en virtuel forbindelse til internettet, der er privat. Uden en VPN, så er du forbundet til en standard dansk server i dit område. De data, du sender afsted, når du surfer på internettet, bliver også lagret på din internetudbyders servere. Her kan alle, der har lyst, bede om at få udleveret din internetaktivitet. Det var sådan danske advokater kunne spore sig frem til, hvem der havde set film ulovligt på Popcorn Time i sin tid.

Personfølsomme oplysninger som dit NemID, login oplysninger til din bank af meget andet er også sårbart. Og samtidigt indsamler de hjemmesider, du besøger, uhyre mængder af data om dig, som de så sælger videre til andre. Det kan inkludere din lokation, mail, telefonnummer, søgevaner etc. Her kommer en VPN på banen.

En VPN maskerer din forbindelse ved at videresende den til andre servere i andre lande, som du selv kan vælge. På den måde kan man ikke se, hvad du laver, eller hvor du gør det på internettet, for det vil nemlig bare vise sig på den pågældende server, du er forbundet til.

Sikkerhed i højeste klasse

Surfshark går ind for høj sikkerhed, når du bruger programmet. Privatliv er et af de vigtigste emner i dagens debatter, og derfor er konkurrencen om at lave den sikreste VPN skarp. Her lever Surfshark klart op til forventningerne.

Den data du sender ud, er enkrypteret. Det vil sige, dataene er låst for uvedkommende og kan ikke bare åbnes og analyseres. Samtidig er Surfshark ikke forpligtet til at gemme din data, da deres firma er baseret på de Britiske Jomfruøer. Al den data du sender afsted, bliver altså slettet med det samme, og der kan ikke oprettes et direkte spor til en eneste af dine onlineaktiviteter.

Surfshark har også en sofistikeret ”Killswitch”. Denne killswitch træder i kræft, hvis der sker noget med din virtuelle forbindelse, der efterlader dig sårbar ved at afbryde din forbindelse, og forbinde dig til en server, der ikke oplever problemer.

Desuden kan Surfshark VPN også etablere din forbindelse med et ”Double VPN hop”, hvilket vil sige, din forbindelse bliver sendt igennem flere tunneller, for at nå sit mål. Hvis du forbinder til en server i Paris, vil det for eksempel se ud som om, du er baseret i Rio de Janeiro. Du er praktisk talt umulig at opspore.

Langt flere muligheder end blot privatliv

Det er ikke kun et styrket privatliv, du kan opnå, ved at bruge en VPN. Du kan også få en masse ekstra goder ud af at have en maskeret forbindelse. Lad os tage et relevant og simpelt eksempel.

I Danmark betaler vi licens til DR. Det betyder selvfølgelig, vi kan se alle DR’s kanaler på vores fjernsyn, men vi kan også streame deres programmer på deres hjemmeside. Men hvad nu hvis en svensker ville gøre det samme. Det ville han/hun ikke kunne. Svenskere betaler selvfølgelig ikke dansk licens, og har derfor ikke adgang til DR’s indhold. Men havde denne svensker en VPN, og lavede en forbindelse til en dansk server, så ville DR’s hjemmeside tro, personen er fra Danmark, og indholdet bliver derfor låst op.

Hvis du derfor vil se medieindhold fra udenlandske Tv-stationer online, så er dette en god løsning. Det samme kan du gøre med Netflix. Den danske version af Netflix har et af verdens dårligste udbud af serier og film. Hvis du nu lavede en forbindelse til en amerikansk server, ville du kunne lave en amerikansk account og få adgang til deres udvalg af serier. 

Et lækkert design der skjuler det avancerede

Der er ikke mange af os, som til dagligt bruger computere og software, der har viden eller tålmodighed til at sætte os ind i noget, der er alt for kompliceret. En VPN-tjeneste er i sin natur teknisk avanceret, men Surfshark VPN formår at levere et design med en brugerflade, der lægger en dæmper på det komplicerede, og fremhæver simpliciteten.

En smuk og varm farvekomposition koblet med en velkommende og åben brugerflade fortæller brugeren, at man med det samme bevæger sig rundt i noget bekendt. Surfshark VPN er derfor utroligt nemt at bruge uden det mister sin effektivitet.

En abonnementsplan, der passer til dig

Surfshark VPN er ikke et gratis program. Det kræver man køber et abonnement til det. Men hvis alle de diskuterede emner i denne anmeldelse falder i god smag hos dig, er det værd at overveje, om man ikke skulle anskaffe sig et abonnement.

Du kan vælge mellem tre planer, alt efter, hvad der passer dig bedst. Du kan betale for en måned, 1 år eller 2 år. Det billigste er at betale for to år, hvor den månedlige pris så falder fra $11.95 til kun $1.99. Du har desuden også 30 dages returret.

Alternativ software

Er du stadig ikke helt sikker på VPN? Så kan det være en god idé at eksperimentere med en VPN, der er gratis, for at se, hvordan sådan et stykke software arbejder i praksis. Her kan anbefales X-VPN. X-VPN er en lille fin VPN, der ikke kan det store, eller har de mest effektive features, men det er gratis, og optimalt til dig, der lige skal prøve en VPN af, inden du investere i noget mere effektivt. X-VPN kan downloades gratis her.

Konklusion

Surfshark er et af de mere velfungerende programmer indenfor VPN-genren. Med høj sikkerhed, sofistikerede servere og total udslettelse af al din udgående data kan du trygt føle dig sikker på internettet med Surfshark. Det kan varmt anbefales.

Download Surfshark 2.5.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
729

Version
2.5.8

Tilføjet
14-02-2020
Kompatible systemer
Mac OS, Windows, Android, iOS

Størrelse
26.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Surfshark
Detaljeret information
Downloads
729
Version
2.5.8
Tilføjet
14-02-2020
Kompatible systemer
Mac OS, Windows, Android, iOS
Størrelse
26.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Surfshark
5 0 1

Afinstallering af Surfshark

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Surfshark fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Surfshark, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Surfshark være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.