Programmer » Sikkerhed » VPN

DewVPN download

Download DewVPN - En gratis og effektiv VPN - her

VPN er blevet noget af det helt store i denne nye digitale verden. Mange folk er blevet bekymrede over, hvordan deres private data bliver behandlet, når de bruger internettet og med god grund. Næsten alle hjemmesider har en interesse i at samle på din data, så den enten kan sælges eller bruges til at markedsføre produkter til dig. 

Og selvom dette lyder relativt harmløst, så er det en brist i dit privatliv, som alle og enhver kan udnytte - og måske endda til mindre gode og harmløse formål. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en solid VPN, og det behøver ikke være dyrt. DewVPN er en gratis VPN-tjeneste med høj hastighed og sikkerhed, som kan være den stolpe, dit udsatte privatliv på internettet kan støtte sig op ad. 

Top-sikkerhed, god hastighed og øget privatliv

Med en VPN-tjeneste som DewVPN sikrer du dit privatliv, når du bruger internettet. Du kan forbinde til udenlandske servere med det resultat at din forbindelse forbliver anonym og usporlig. Du kan desuden også bruge DewVPN til at omgå regionale spærringer af forskellige medier som Netflix. Hvis du er træt af det danske Netflix, så kan du bare hoppe over på det amerikanske. 

Programmet enkrypterer desuden også din forbindelse “military grade”. Du burde derfor ikke være bekymret for, hvem som helst bryder enkrypteringen. Hastigheden fejler heller ikke noget, og er overraskende hurtig taget i betragtning af at programmet er gratis.

Futuristisk design

DewVPN har et smukt design, der næsten minder om et slags kontrolpanel på et rumskib. Interfacen er besmykket af blågrå farver, og i midten har du en stor knap, der tænder for VPN’en. Nedenunder er der to settings illustreret med grønt lys. Her kan du ændre, om alle dine apps skal bruge VPN eller kun nogle af dem.

Den eneste anden knap, du behøver at lægge mærke til, er “change location”. Her kan du ændre hvilken by eller land, du gerne vil have din forbindelse blive routet igennem. 

Konklusion

Hvis du leder efter en VPN, der kan sikre dit privatliv, beskytte dig mod cyber attacks, og ikke koster en krone, så kan DewVPN være et ganske solidt valg for dig. Derfor kan det kun varmt anbefales.

Download DewVPN 1.2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
433

Version
1.2.0

Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Grand Media Ltd.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
433
Version
1.2.0
Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Grand Media Ltd.
0 0 1
100 kr

Afinstallering af DewVPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DewVPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DewVPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DewVPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.