Programmer » Sikkerhed » VPN

Betternet download

Download og prøv Betternet her

Internettet er et fantastisk sted, ikke? Al information kendt til menneskeheden er lagret der og tilgængelig for alle, der bare kan få forbindelse på den ene måde og den anden. Vi bruger nettet til at lære, arbejde, kommunikere, være kreative og sociale. Mulighederne er uendelige, og vi er blevet meget afhængige af, at vi har det. 

Men nettet er også et sted, hvor mange af os ikke tænker over, hvor sikkert det egentligt er at være der. Også selvom vi ikke synes, vi besøger nogle mærkelige og skumle hjemmesider, så sker der alligevel ting bag scenetæppet, vi måske ikke lige tænker over. Derfor kan det være smart at anskaffe sig en VPN som Betternet. 

Maskér din forbindelse og surf i fred

Betternet er en VPN, og VPN står for “Virtual Private Network”. Man anskaffer sig en VPN for at holde lav profil på internettet, og samtidig beskytte sine personlige data og informationer. 

En VPN fører din forbindelse hen til en anden server, end den du normalt vil blive ført igennem af din internetudbyder. Disse servere ligger verden over, og får det til at ligne, du tilslutter din forbindelse fra f.eks. Bangkok når du egentligt sidder hjemme i Danmark. Og så er din forbindelse desuden også anonym så man kan heller ikke se, det lige præcis er dig. 

En VPN enkrypterer også den information og data, du sender afsted, når du surfer. Det vil sige, når et firma som Google prøver at opsnappe data fra dig, så kan de ikke. De kan ikke se, det er dig, hvor du er henne eller hvad du laver. Det er en sejr for privatlivet!

Få adgang til alle hjemmesider

Har du nogensinde prøvet at blive nægtet adgang til en hjemmeside? Det er nu ikke ofte det sker, afhængigt af søgevaner selvfølgelig, men det er nok hændt for langt de fleste af os. Og det er da mega irriterende, hvis der er noget information etc. vi gerne vil have derinde fra. 

Her kan en VPN komme dig til hjælp med at undgå de digitale barrierer, der eksisterer omkring bestemte hjemmesider. Nogle hjemmesider er kun tilgængelig i det land, de bliver “hostet” i. For eksempel kan du kun se film og serier på DR1 i Danmark. 

Andre hjemmeside er aflåst af lovmæssige grunde. Det gælder typisk mange af de torrent-sider som ThePirateBay og KickassTorrents. Disse sider bruges nemlig ofte til at ulovligt downloade film, spil, serier etc. 

Hvis du vil have adgang til DR1 som en englænder sætter du bare din VPN til en dansk server. Så har du adgang. Det samme kan gælde de ulovlige sider (hvilke formål du end måtte have der). Du skal bare sætte din VPN til et land, hvor de samme copyright love ikke gælder, og hvor de er mere løse. 

Efter trial - er det pengene værd?

Betternet plejede engang at være en gratis VPN, hvor du blot kunne se små videoer inde i appen som reklamer for at få forbindelse. Men de har ændret business model. Så nu kan du prøve Betternet i 7 dage (free trial), og hvis du vil fortsætte skal du betale for det. 

Er Betternet så godt nok til, man burde investere i det? Egentligt ikke. Som en VPN fungerer den meget som alle de andre. Prisen er bare dyrere månedligt uden man får noget specielt ud af det. Og så skulle det også lyde sig, at deres kundesupport ikke ligefrem er samarbejdsvillige. Betternet kan virkelig kun konkurrere i pris, hvis man binder sig til programmet i et halvt år, hvor den månedlige pris bliver $3.99 (ca. 26 Kr.). Men det er også bare lang tid at binde sig til ét stykke software.

Betternet kan dog være et godt sted at starte, hvis man vil lære, hvordan en VPN fungerer og bruges. Efter din trial-periode er ovre, så kan du bare finde en anden. Forslag til dette findes i sektionen “alternativ software” i denne anmeldelse. 

En VPN er dit privatlivs skjold

Vi kan ikke komme uden om det. Vores privatliv er sårbare, når vi bruger internettet. Informationer gives ud til alt og alle til højre og venstre. Nogle gange med vores eget samtykke og andre gange ikke. 

Som forbrugere har vi nogle rettigheder, der burde være ukrænkelige, og de bliver typisk også overholdt i den virkelige verden. Måske fordi det her er nemmere for os at gennemskue, hvad der foregår. 

En VPN sørger for, du ikke bliver udnyttet, når du besøger mange af de hjemmesider, der er blevet essentielle for, din hverdag hænger sammen. 

Ganske standard og fint design for en VPN

Betternet skiller sig ikke specielt meget ud, når det gælder design i forhold til mange af de andre VPN. Du har en hovedmenu, som du får adgang til fra din taskbar. I hovedmenuen har du Betternets logo (et skjold med et ansigt) der ligger og sover. Det er ret sødt. 

Under det har du din “Connect”-knap som starter VPN, og under den kan du vælge, hvilke servere, du vil forbindes til. Når du trykker connect vågner skjoldet op, og smiler sødt til dig. 

De skal have bonuspoint for at lave et sødt design, men udover det er det ikke specielt anderledes fra alle de andre VPN. 

Alternativ software

Som sagt i et tidligere afsnit menes det ikke, Betternet rent økonomisk kan svare sig, med mindre man virkelig synes, det er en god VPN. Fred være med det. Men hvis du ikke synes, det er godt eller billigt nok, så overvej at prøve NordVPN. NordVPN er en af de mest kendte og brugte VPN-tjenester over hele verden. SIkkerhed i top, et hav af servere verden over og rigtig god kundeservice. Så kan man ikke rigtigt bede om meget mere. Hvis du vil læse mere om og downloade NordVPN, kan det gøres lige her.  

Hvis du gerne vil en solid VPN, der også er gratis, så kan UrbanVPN anbefales. Det er den hurtigste VPN på markedet, der ikke koster en krone. UrbanVPN er en P2P-VPN, hvor alle brugere “udlåner” deres internet ressourcer for at sørge for, alle har en optimal hastighed. Hvis du vil læse mere om og downloade UrbanVPN, kan det gøres gratis her.

Konklusion

Betternet er en VPN lidt ligesom alle andre, bare ikke med det helt så store ry eller anerkendelse. Programmet fungerer ganske fint, men hvis man vil have det fulde program til at være pengene værd, skal man binde sig i 6 måneder. Det er måske lidt i overkanten. Udover det kan programmet, uafhængigt af pris, anbefales.

Download Betternet 5.3.0.433 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
597

Version
5.3.0.433

Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows, Android, iOS, macOS

Størrelse
9.75 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Betternet LLC Inc.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
597
Version
5.3.0.433
Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows, Android, iOS, macOS
Størrelse
9.75 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-05-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Betternet LLC Inc.
0 0 1

Afinstallering af Betternet

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Betternet fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Betternet, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Betternet være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.