Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

SmartPass download

Download passwordgeneratoren SmartPass gratis her

Sikkerhed på internettet kan man i disse dage ikke få nok af. Der er alt for mange historier om folk, der får deres kontoer hos forskellige tjenester stjålet, fordi deres passwords ikke er stærke nok. Og hvis de bruger samme password flere steder, så er man endnu mere i farezonen.

Hvis du vil undgå potentielle hackere og keyloggere stjæler dine passwords, og får adgang til dine personfølsomme oplysninger, så kan det være en god idé at anskaffe sig et program som SmartPass, der kan generere lange og komplicerede passwords for dig.

Skab stærke og uknækkelige passwords med ét klik

SmartPass som program er utroligt simpelt i sin filosofi: at kunne skabe fantastiske passwords med kun ét enkelt klik. Mere skal der heller ikke til. Når programmet åbnes op, så får du spørgsmålet: ”Would you like to create a new password?”.

Svarer men ja til dette vil SmartPass på få sekunder have skabt dig et stærkt password, der lever op til de højeste standarder. Du vil nu kunne bruge dette nye password til dine forskellige accounts på internettet, og være tryg i det faktum, ingen kan knække dem.

Sikkerhed på nettet er ingen spøg

Mange af os tager meget let på de risici, der er forbundet ved brug af internettet. Vi smider rundt med vores personlige oplysninger, og giver hjemmesider lov til alt med vores data, som de ønsker. På et eller andet tidspunkt går dette typisk galt for de fleste, og man bliver hacket som konsekvens. En kombination af svage passwords og ansvarsløshed er typisk grunden. Derfor kan man med et program som SmartPass ved hånden, beskytte sig bedre og undgå kattepinen ved at blive hacket.

Et forældet men stadig brugbart design

SmartPass er designet i det klassiske kommando-promptvindue, som du nok er stødt på en gang imellem ved brug af din computer. Det er en sort boks, fyldt med hvid tekst. Generelt er det ikke ofte, man ser software programmeret på denne måde, men når det gælder et simpelt formål som at skabe passwords, så skal der heller ikke mere til.

I toppen af vinduet står der kort information om skaberen af programmet, og hvor man kan finde mere software fra producenten. Ellers er der ikke meget andet at tage stilling til end ”Would you like to create a new password?”. Her skal man skrive enten ”Y” eller ”N” i dialogbaren. ”Y” trigger et nyt password, som du dernæst kan kopiere og bruge, hvor du vil. ”N” lukker bare programmet.

Designet er uden tvivl forældet, og vinder ingen priser for skønheden eller interessant grafik. Men det er ikke nødvendigvis nødvendigt for software af denne slags.

Supplerende software

De passwords som SmartPass skaber for dig, er ikke nogen, man kan huske i hovedet. De er for lange, komplicerede og fyldt med tal og mærkelige symboler. Derfor er det en smart idé at have et stykke software, der kan huske dine passwords for dig. Her kan anbefales LastPass. LastPass er en gratis passwordmanager, der kan gemme alle dine passwords, og logge dig automatisk ind på dine forskellige tjenester. Du kan gratis downloade og læse mere om LastPass her.

Konklusion

SmartPass er et simpelt og brugervenligt program med minimal investering i design. Kan man se bort fra designaspektet, fungerer programmet smukt og perfekt, og skaber passwords langt bedre end hvad vores egne hoveder ville kunne. Derfor kan SmartPass anbefales.

Download SmartPass 1.3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
229

Version
1.3.2

Tilføjet
19-02-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
8.44 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AGR Technology
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
229
Version
1.3.2
Tilføjet
19-02-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
8.44 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AGR Technology
0 0 1

Afinstallering af SmartPass

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SmartPass fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SmartPass, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SmartPass være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.