Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

McAfee Internet Security download

Køb og download McAfee Internet Security lige her, så er du altid beskyttet mod virus og onlinetrusler.

Det bedste man kan gøre for at øge ens computers levetid, er at sikre den mod alle trusler. Alle sikkerhedstrusler for dit privatliv kommer fra internettet, og det giver en fantastisk ro i maven, når man ved man er beskyttet.

McAfee Internet Security er en software, som egentlig har eksisteret i mange år efterhånden, og den lange levetid har udvikleren brugt på at perfektionere produktet. McAfee Internet Security er abonnementsdrevet, så det kommer til at koste dig 579DKK for et års beskyttelse. I forhold til mange alternative sikkerhedsprogrammer, så er prisen ikke til at klage over. Slet ikke når man tager alle funktionerne i betragtning.  

Multiplatform

McAfee Internet Security er udviklet til Windows, Android, iOS og Mac. Og det er ligegyldigt om du har en Mac bærbar og en stationær Windows computer. Programmet kan nemlig sagtens samarbejdes på kryds over de forskellige platforms. Det er også muligt at foretage visse handlingerne på ens computer, fra eksempelvis ens smartphone.

Ubegrænsede enheder

Efter at du har fået installeret McAfee Internet Security, så har du også mulighed for at beskytte din smartphone, bærbar eller eventuelt et familiemedlems computer. Der er ingen begrænsning for hvor mange enheder du kan vælge at beskytte med dit abonnement.

Onlinesikkerhed

Uanset hvilken enhed du downloader McAfee Internet Security til, så er det vigtigt at alle ens enheder at beskyttet mod trusler. McAfee Internet Security er et af de mest uddybet beskyttelsesprogrammer, som vi har benyttet. Med programmet er du beskyttet mod identitetstyveri, phishing, netbankssikkerhed, datatyveribeskyttelse, og dit Wi-Fi-netværk er sikret mod uønskede forbindelser.

McAfee Internet Security har et hav af forskellige bonusfunktion. Eksempelvis følger der McAfee SiteAdvisor med. SiteAdvisor advare dig, hvis du er ved at besøge en risikabel hjemmeside. Hvis du har installeret McAfee Internet Security på dit barns enhed, så blokerer programmet over adgangen til skadeligt indhold. Så din familie er også beskyttet.

Databeskyttelse

I denne digitaliseret verden har vi rigtig meget sensitiv information online. Disse sensitive information skulle gerne forblive private, og det vil det gøre med McAfees datatyveribeskyttelse. Med dette, så kan du få sikker adgang til alt din data på mobil, tablet eller computeren uanet hvor du er. Du har mulighed for at vælge hvilke filer, som du ønsker skal blive krypteret og dermed sikret. Hvis du skulle være så uheldig at din computer bliver sjælet, så kan du fra din smartphone låse din computer, og omvendt selvfølgelig.

Det er også muligt at foretage en skanning, hvis ens computer er blevet sløv i hastighed. Skanningen tager få minutter, og når programmet finder en løsning, så tager løsningen ligeså vel også kun få minutter. Hvis du ofte benytter netbank, så er McAfee Internet Security helt sikkert værd at have på din enhed. Netbankssikkerheden kan oprette et kodeord på op til 255 tegn, og huskes helt automatisk af programmet for forbedret sikkerhed. Når du så endelig logger i din netbank, så bliver programmet datakrypteringssystem aktiveret helt automatisk.

Automatiske opdateringer

Et hvert sikkerhedsprogram skal opdateres ofte. Det skyldes at der altid kommer nye trusler, som programmet selvfølgelig gerne skulle opsamle. McAfee Internet Security bliver ofte opdateret, og det sker helt automatisk, så man skal ikke frygte at de seneste trusler, er en trussel for ens enheder. Alle sikkerhedsopdateringer er en del af dit abonnement, og koster dig ikke yderligere. Opdateringerne er som regel ret fyldestgørende i kvalitet, med det sagt, så er opdateringerne ofte ret hurtige til at downloade og blive installeret på ens computer.

Design og brugervenlighed

Designet i McAfee Internet Security er ret moderne, vi kan stadig huske var forfærdelige tidligere designs var. I denne seneste version er det en leg at finde alle de funktioner man har behov for. Programmet er overskueligt at rode rundt i, og hvis programmet har udført en handling, som kræver din opmærksom så får du også besked. Modtagelse af beskeder går ikke i vejen for dit generelle computerbrug og er ikke det mindste irriterende. Skanninger mod trusler er også lynende hurtigt, og tager i de fleste tilfælde kun få minutter. Faktisk, så er alle funktioner ret hurtige. SiteAdvisor tager under et sekund for at finde ud af, om den side du er ved at besøge er risikabel.  

Konklusion

McAfee Internet Security er et forholdsvis billigt, men virkelig stærkt sikkerhedsprogram. Erfaring er nøgleord når der er tale om onlinesikkerhed, og erfaring har McAfee rigeligt. McAfee har udviklet sikkerhedsprogrammer siden 1987, og har en kæmpe passion for at beskytte dig, venner og familie mod alverdens trusler. Programmet koster 579DKK for et års abonnement, men det er en lille pris at betale for total sikkerhed. Uanset hvad du kaster mod denne software, så skal den helt sikkert nok finde en vejen til en beskyttet computer for dig. Derudover, så er det ekstremt brugervenligt at benytte, så selv hvis ikke har den bedste teknologiske erfaring, så kan du sagtens være med. Og nu vi snakker brugervenlighed, så er programmet også udviklet med en dansk sprogpakke. På den måde undgår du mulige misforståelser eller forvirringer. Hvis McAfee Internet Security stadig ikke lyder som et program for dig, så kan du finde vores brede kategori af sikkerhedsprogrammer på dette link. De er alle sammen testet og anmeldt på dansk af os.

Download McAfee Internet Security 2019 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.348

Version
2019

Tilføjet
13-10-2010
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
123 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
McAfee, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.348
Version
2019
Tilføjet
13-10-2010
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
123 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
McAfee, Inc.
4 0 4

Afinstallering af McAfee Internet Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere McAfee Internet Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find McAfee Internet Security, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle McAfee Internet Security være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.