Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Malwarebytes Anti-Malware download

Download og prøv Malwarebytes (dansk) gratis her

Antivirusprogrammer er uden tvivl essentiel software, der er nødvendige at have på sin egen PC. Dette er for at sikre dit system mod skadelige angreb, der kan være til stor gene og endda fare for dig selv. Når en stor del af vores aktivitet i hverdagen foregår på en computer, er det blevet endnu vigtigere end nogensinde at sikre sig.

Med Malwarebytes får du et stærkt stykke antivirus software som din allierede i kampen mod skadelige filer og programmer.

Rens dit system for skadende filer

Malwarebytes forsyner dig med en række forskellige scanningsmetoder, der sikrer dit system et godt helbred fri for virus, malware etc.

Du har tre forskellige scanninger at vælge imellem, der hver har deres eget speciale. Den anbefalede scanning, man altid bør gøre brug af, hvis man mistænker en virus på sit system er “Trusselsscaning”. Trusselsscaning er som vi kender det fra traditional antivirus software. Denne type af scanning går i dybden på dit system, og scanner samtlige filer. På den måde finder man alt, der kan have inficeret eller skadet din computer, og derefter få rettet op på det igen.

Det er også muligt at køre en brugerdefineret scanning. Dette er mest for avancerede brugere, der har en god anelse om, hvad de laver, og indsigt i deres eget system. Som navnet hentyder til, får man nemlig muligheden for at skræddersy sin egen scanning, så den foregår præcis som du ønsker. Det vil sige, du kan undlade visse typer af mapper og filer, eller blot bede den søge ét konkret sted, hvor du måske mistænker, der er en virus i skjul.

Til sidst er der “Hyperscanning”. Denne scanning er unik i Malwarebytes anti malware software. Den går nemlig ind, og kigger på aktive og kørende processer, for at se, om der er Malware aktiv et eller andet sted på din computer. Dernæst sættes de i karantæne, og de kan fjernes. Her skal det dog bemærkes, at Hyperscanning ikke går ind i dine filer etc. Det er derfor en hurtig og ikke så grundig måde at scanne på, men den kan finde malware nemt og effektivt.

Bemærk at Malwarebytes altid kører i baggrunden med dens real time protection. Det betyder, programmet altid scanner alt, der kommer ind og ud af din computer. På den måde kan man forebygge en trussel, før den overhovedet er opstået.

Vælg hvad der skal ske med skadelig filer

Efter en scanning med Malwarebytes anti virus software, vil der typisk dukke nogle filer op, der kategoriseres som skadelige. Disse filer bliver ikke med det samme slettet, men de sættes i karantæne.

Når en fil er i karantæne, er der i praksis blevet låst ned for den. Den har ikke mulighed for at gøre noget som helst. Dette giver dig også muligheden for at gå ind og undersøge, hvilke filer der er blevet kategoriseret som skadelige, og hvor de er. Det kan ske, det er en fil, du er sikker på ikke er skadelig. I det tilfælde kan du blot lukke den ud igen, så den kan fortsætte arbejdet.

Er det en skadelig fil, skal den selvfølgelig slettes. Men før du gør det, er det en god idé at undersøge, hvor filen er. Måske er det et typisk sted, hvor virusser hober sig op. Næste gang du scanner, kan du bruge den brugerdefinerede scanning til hurtigt at scanne den pågældende mappe igen, for at se, om en ny trussel skulle have bosat sig der.

Hold dig opdateret på dit systems helbred med scanningsrapporter

Efter hver scanning opretter Malwarebytes en rapport til dig omkring scanningen. Her bliver der forklaret i store og udførlige detaljer, hvad programmet fandt frem til, og hvordan det dernæst har handlet for at løse eventuelle problemer.

Dette kan være rigtig rart, hvis man vil danne sig et overblik over sit systems helbred og stand. Og så er der ikke mange andre ting, der er så tilfredsstillende, end at kunne se sit system fuldstændig renset for diverse virusser, malware, spyware, etc.

Rapporterne gemmes og laves automatisk, og de er der altid. På den måde kan man kigge på tidligere rapporter for at få support omkring et problem, der synes at have været der ofte. Rapporterne sendes også automatisk til Malwarebytes’ database, hvor de indsamler information om de fundne virusser. Dernæst kan de forbedre bekæmpelsen af dem.

Hvis du ønsker antivirus i topklasse, er Malwarebytes et stærkt valg

Malwarebytes er programmet for dig, der gerne vil antivirussoftware i topklasse, og også kunne orientere dig i, hvilke trusler, der lusker rundt på din computer. Programmet er vågent 24/7 ved brug af din computer, og vil uden tvivl holde dig sikret mod alle trusler, der kunne opstå.

Med dens rapporter og forskellige scanningsmuligheder kan du tage kontrollen over virusbekæmpelsen på din computer, og sikrer dig, alle trusler håndteres på den måde, du ønsker de skal.

Den unikke og effektiv real-time beskyttelse

Et af de helt store salgspunkter ved Malwarebytes er dens real-time beskyttelse. Real-time beskyttelse er en passiv tilstand, hvor dit antivirusprogram kører i baggrunden, og scanner efter skadelige elementer. Typisk for mange antivirusprogrammer, er det faktum, det går hårdt ud over dit systems ydeevne, netop fordi programmet bruger mange ressourcer i dens forsøg på at holde dig sikker.

Men Malwarebytes er her en undtagelse. Med dens real-time beskyttelse vil du ikke opleve store udsving i dit systems ydeevne. Men det betyde rikke, beskyttelsen er rignere end andre programmers, nej tværtimod er den faktisk bedre og mere grundig. Det er en unik kombination, og helt klart en af fordelene ved at anskaffe sig programmet.

Minimalistisk og simpelt design der ikke forvirrer

Antivirusprogrammer er helt essentielle at eje i forbindelse med sin computer. Derfor er det også vigtigt, programmerne er enkle og lette at bruge, så alle kan nyde fordelene ved at være sikre mod trusler fra internettet og andre steder.

Malwarebytes er her ikke en undtagelse, og de tager brugervenligheden meget seriøst. Under brug af programmet er det svært at forestille sig, man ville løbe ind i problemer, der vanskeliggjorde brugen af programmet.

De forskellige funktioner er delt op i letoverskuelig sektioner, hvor du finder alt af relevans for det område. Det kan for eksempel være i “Scan” sektionen, hvor alle de forskellige scanningstyper befinder sig.

Hver funktion er desuden også suppleret med en lang beskrivelse af, hvad den gør. Beskrivelsen af funktioner er en typisk ting for brugerfladen i antivirusprogrammer, men her tager de den til det ekstreme. Det kan både være godt og skidt, for de fleste mennesker ønsker ikke at bruge lang tid på at forstå programmers funktioner. Men det er nu værd at sætte tid af til, da sikkerheden på din computer nærmest er lige så vigtig som sikkerheden i dit eget hjem.

Alternativ software

Malwarebytes er ikke et gratis program. Herfra kan du downloade en free version, der giver dig en prøveperiode på en månede, og så vil det kræve betaling for videre brug af programmet. Ønsker man et andet alternativ til betalingen eller programmet generelt er der mange passende kandidater.

Et sådant alternativ kunne være Kaspersky Fre. Kaspersky Free er et fremragende antivirusprogrammer, der gang på gang er højtrangeret i verdens bedste antivirussoftware. Denne version er gratis, og tilbyder dig en række effektive værktøjer, når det gælder beskyttelse af sit system. Det kan også købes, hvis man virkelig føler sig tilfreds med programmet, hvilket altid kan anbefales. Kaspersky Free kan downloades gratis her.

Et andet stærkt alternativ er  AVG Anti-Virus Free. Programmet er solidt og stærkt til bekæmpelse af alle former for trusler, og er et af de mest brugte samt anerkendte antivirusprogrammer på markedet. Er Malwarebytes ikke valget for dig, så er det dette et klart brugbart alternativ. AVG Anti-Virus Free kan downloades gratis her.

Konklusion

Malwarebytes er et fremragende program, når det gælder bekæmpelse af virus og andre skadelige filer på dit system. Det er et hurtigt og effektivt program, der garanterer din beskyttelse på højeste niveau. Kan man leve med programmets omkostninger, vil man i hvert fald ikke blive skuffet. Malwarebytes kan uden tvivl anbefales.

Download Malwarebytes Anti-Malware 3.5.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.119

Version
3.5.1

Tilføjet
29-03-2011
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android

Størrelse
55.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Malwarebytes Corporation
support@malwarebytes.org
Detaljeret information
Downloads
4.119
Version
3.5.1
Tilføjet
29-03-2011
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android
Størrelse
55.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Malwarebytes Corporation
3 0 7

Afinstallering af Malwarebytes Anti-Malware

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Malwarebytes Anti-Malware fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Malwarebytes Anti-Malware, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Malwarebytes Anti-Malware være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.