Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Heimdal download

Download en gratis prøveperiode af det veludviklede sikkerhedsprogram Heimdal Pro her.

Internetsikker har aldrig været mere aktuelt end det er i dag, og derfor er det vigtigt for alle at holde deres computer beskyttet. Men det kan være svært at finde et sikkerhedsprogram, som opfylder ens behov. Heimdal Pro adskiller sig fra andre sikkerhedsprogrammer, da det er meget unikt både i design – men tildeles også i funktionalitet og udvikling.

Heimdal er desværre kun udviklet til Windows på nuværende tidspunkt.

Udvidet sikkerhed

Det er fuldstændig essentielt at alle har et godt sikkerhedsprogram, da de præinstallerede som regel ikke er tilstrækkelige – uanset hvilket styresystemer du benytter.

Med Heimdal kan du foretage skanninger, og du vælger selv hvor dybdegående de skal være. Skanningerne gennemgår alle dine filer for at finde truende malware. Hvis det lykkedes at finde malware på din computer, så fjerner Heimdal det efterfølgende. Dertil får du en overskuelig rapport, som fortæller dig præcis hvad programmet har foretaget, samt hvilke filer, der nu er fjernet.

En af de funktioner, som gør Heimdal unik er trafikskanning. Trafikskanningen undersøger din internettrafik og blokere automatisk truende hjemmesider og skadeligt indhold. Fordelen ved denne funktion er at Heimdal sørger for at beskytte dig, også inden at du bliver ramt af mulig malware. Heimdal fjerner trusler, men forsøger også at forebygge mod dem. Forebyggelse sker bl.a. gennem DarkLayer Guard, som har en kæmpe database med skadelige hjemmesider.

Heimdal tilbyder enkelte ekstrafunktioner, som ikke er typiske i andre sikkerhedsprogrammer. Én af dem er Patching-System. Patching-System sørger for at holde dine software opdateret, men det er ikke alle software. Heimdal har fokus på de software, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Bl.a. software som Java og Skype bliver opdateret og får en forebyggelse mod mulige sikkerhedsangreb. Du kan dertil sætte flueben og vælge om Heimdal skal overvåge eller automatiske opdatere programmer i Patching-System.

Heimdal sørger selv for at lokalisere de programmer, som kan udgøre en eventuel sikkerhedsrisiko. Det eneste du skal gøre er, at vælge om de skal opdateres og overvåges, og derved få optimal beskyttelse på din computer.   

Dansksproget og dansk udvikling

Navnet Heimdal lyder nok en smule bekendt, da programmet er opkaldt efter guden i nordisk mytologi. Det er der endda gode grunde til, for Heimdal er udviklet herhjemme i Danmark. Det betyder selvfølgelige at Heimdal også er dansksproget, men der er mulighed for at vælge bl.a. engelsk, hvis du af den ene eller anden grund foretrækker dette.

Varianter og pris

En prøveversion af Heimdal Pro kan som sagt downloades gratis her på siden, det eneste krav er at du skal registrere din e-mail adresse. Efter dette så har du fri benyttelse af alle funktioner i 30 dage. Men Heimdal har også udviklet en gratisversion af deres program, som selvfølgelig ikke har en begrænset prøveperiode. Gratisversionen hedder passende Heimdal Free og kan downloades ved hjælp af dette link.

Hvis du ønsker at fortsætte med Heimdal Pro efter din prøveperiode er slut, så koster det til at koste dig minimum 248.75 DKK for én licens på et år – til én PC. Heimdal tilbyder også en virksomhedsløsning til dig og din virksomhed.

Du kan finde yderligere informationer om køb af Heimdal Pro ved hjælp af linket øverst på siden.

Overskuelighed

Det kan være ganske besværligt at holde øje med hvad et sikkerhedsprogram helt præcist foretager sig. Ved hjælp af Heimdals indbygget log, så får du et overskueligt overblik over din sikkerhed.

Ovenstående ses et eksempel på den generelle log, men der er mulighed for at bladre mere specifikt igennem alle handlinger. Du kan bl.a. se hvilke trusler, som programmet har fundet, og hvilke hjemmesider som Heimdal sørger for at blokere. Det er også her, at du kan vælge at whiteliste enkelte hjemmesider. Det betyder at de i fremtiden ikke længere vil blive blokeret.

Design og brugervenlighed

Heimdal har et moderne, minimalistisk og simpelt design. Designet er præget af mørkeblå, hvid og enkelte grønne og røde farver. Alle farverne er velvalgte, og bidrager umiddelbart blot til overskueligheden når man sidder med programmet foran sig.

Faner, knapper osv. finder man lige der hvor de burde være, og programmet er derfor let at navigere igennem for alle.

Opdateringer

En af de vigtigste krav for et sikkerhedsprogram, er at det hyppigt bliver opdateret. Heimdal har vist, og viser, at de gør en god indsats for at holde deres program relevant. Hvis et sikkerhedsprogram ikke bliver opdateret, så risikere du, at det ikke kan finde de nyeste trusler. Heimdal er lynende hurtige til at reagere, når det ankommer en ny type malware, som skal registerets i deres udvidet database.

Alternative sikkerhedsprogrammer

Selvom at Heimdal er unik, og et godt vælg når man skal vælge et sikkerhedsprogram. Så er det ikke sikkert at noget af det ovenstående, har fanget din interesse – eller måske passer Heimdal bare ikke til dit styresystem. Derfor er det kun retfærdigt at nævne nogle spændende alternative sikkerhedsprogrammer.

McAfee Total Protection er en af vores favoritter, for programmet tilbyder en ultimativ sikkerhedspakke, så du er beskyttet på alle fronter. McAfee Total Protection har endda også en gratis prøveperiode på 30 dage, og er udviklet til alle tænkelige styresystemer – herunder Mac OS, iOS, Android og Windows.

Norton Security kan prøves gratis, og har en af vores favorit designs, som passer godt til din computer. Hvis du har opbrugt din prøveperiode af Norton Security og har købt fuldversion, så lover Norton endda at de refundere dine penge, hvis du skulle få en virus.  

Konklusion

Der eksistere helt uoverskuelig mange sikkerhedsprogrammer, og vi har prøvet de fleste af dem. Men på trods af dette, så adskiller Heimdal sig alligevel fra de andre. Designet er behageligt for øjnene, og passer perfekt ind i vores Windows. Dertil så er de mange ekstrafunktioner utrolig brugbare, og rigtig godt udviklet. Der er ingenting i Heimdal, som tyder på at noget har været forhastet.

Dansk udvikling og dansksproget er også kun et kæmpe plus for os. Det er rart at vide at man bliver mødt at danske udviklere, hvis man af den ene eller anden grund skulle imødekomme problemer med sit sikkerhedsprogram. Heimdal er en professionel udvikler, som allerede har sat deres præg og fået et godt ry som udvikler. Vi er dog rigtig kede af at vores Mac brugere ikke kan være med, og vi krydser fingre for en Mac udgivelse snarest.  

Men Heimdal får alligevel en varm anbefaling af os.

Følg dette link for at få 20% rabat på den fulde version af Heimdal

Download Heimdal 2.5.120 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.528

Version
2.5.120

Tilføjet
10-03-2016
Kompatible systemer
Windows XP, 7, 8, 8.1, & 10

Størrelse
16.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Heimdal Security
Detaljeret information
Downloads
1.528
Version
2.5.120
Tilføjet
10-03-2016
Kompatible systemer
Windows XP, 7, 8, 8.1, & 10
Størrelse
16.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Heimdal Security
3 0 2

Afinstallering af Heimdal

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Heimdal fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Heimdal, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Heimdal være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.