Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

BitDefender Total Security download

Download og prøv BitDefender Total Security her

Trygheden på vores computer er et af de vigtigste aspekter af vores dagligdag, vi skal have fokus på. Computeren er blevet det sted, hvor størstedelen af vores aktiviteter og adfærd finder sted disse dage, og derfor ligger der også store mængder af følsom og privat information, som andre ikke skal have fat i.

Folk på internettet er godt klar over dette, og der er mange, der tjener gode penge på at snuse sig frem til disse informationer for at videresælge dem. Andre bruger mere ekstreme og skræmmende metoder, såsom at holde din computer og dine filer som gidsel mod en større løsesum. En så stressende situation burde ingen ende i, og der er heldigvis også skridt man kan tage for at sikre sig.

Med BitDefender Total Security som din ven kan du med tryghed og ro i sindet bruge din computer, uden at skulle være bange for. om der sker luskede ting på dit system, du ikke har kontrollen over.

Rens ud i enhver form for virus og skadelig software

Når en virus viser sig på dit system, har de det for vane at gemme sig steder, hvor du ikke kan få fat på dem, eller kunne forestille dig, de ville være. Efter årtiers udvikling er producenterne bag sådanne virusser blevet smartere, og er trådt ind i den moderne tid. Derfor skal der lige så skarp software til, for at snuse sig frem til dem og fjerne dem.

BitDefender Total Security er et programmet, der kan dette. Du bliver forsynet med mange forskellige muligheder for at scanne dit system (såkaldte system scans) efter virusser, malware etc. Til at starte med kan man gøre brug af en quickscan. Quickscan undersøger overfladen af dit systems filer for at finde skadelige elementer. Har du travlt eller vil du blot have en hurtig scanning, så er værktøjet her et godt valg. Det anbefales dog, man gør brug af den mere dybdegående scanning. Den tager ganske vist lang tid, men alt bliver til gengæld også fundet, og du kan pryde dig selv med et friskt og sundt system.

Beskyt dit privatliv med VPN

BitDefender Total Security kommer også med en VPN. Hvad er en VPN, og hvad bruges den til?

VPN står for Virtual Private Network, og er et værktøj mange bruger til at maskere, hvad de laver på internettet. Det er specielt smart, hvis man vil undgå de mange algoritmer på hjemmesider, der opsnapper dine informationer og adfærd, når du besøger siderne.

Vidste du, at alle der har lyst, kan spørge din internetudbyder omkring hvad du laver på nettet? Den information er ikke beskyttet, hvilket er en skændsel. Med en VPN ligger disse data dog ikke hos din internetudbyder, netop fordi du kører igennem en privat forbindelse, hvor informationerne ikke gemmes. Og den forbindelse er desuden også gemt i et andet land, så det ligner for eksempel det er en i Italien, der søger på tingene, og ikke dig.

Filosofien bag Advanced Threat Defense

“Threat Prevention” er den filosofi der ligger bag ethvert antivirusprogram, men der er ikke mange, der tager det så seriøst som BitDefender Total Security.

Naturligvis er BitDefender Total Security på vagt over for normale virusser, men programmet går den ekstra mil, for at beskytte dit system. Du kan for eksempel  scanne efter svagheder og sprækker i dit system: typiske steder, hvor en virusinficeret fil kunne snige sig ind og lave skade. Finder programmet sådan nogle steder, bliver de med det samme repareret og sikret.

Noget andet ved BitDefender Total Security, der er  vigtigt at have ved hånden, er dens ransomware protection. Ransomware er en virusinfektion, der overtager kontrollen med dit system. Typisk vil den afkræve dig penge for at få systemet låst op igen, men der er ingen garanti for, de ikke bare gør det igen næste månede. Her træder BitDefender Total Security ind, og blokerer for alle muligheder på den front

Der er også inkluderet sofistikeret malware protection. Malware er et program, der maskerer sig som noget brugbart og normalt på dit system, men bag facaden graver de efter dine informationer, og inficerer store dele af dit system til stort besvær for dig. De kan være svære at identificere for det utrænede øje, men med BitDefender Total Security får du en ekspert, der kan spotte det med det samme.  Med programmets anti malware finesse er dette ingen trussel at frygte.

Samtidig med BitDefender Total Security bliver du også beskyttet online. Det hedder ikke Total Security for ingenting. Med dens Online Threat Prevention tapper programmet ind i en stor cloud database, der med komplicerede algoritmer går ind og beskytter dig mod alle online threats. Det kan være phishing mails, der vil lokke dig til at downloade en inficeret fil, eller det kan være et pop-up vindue fra en hjemmeside, der også prøver at snige noget ind på din computer.

Hold dit privatliv privat for dig selv

BitDefender Total Security gør som sagt meget ud af at beskytte dit privatliv, blandt andet med dens VPN, som du kan læser om ovenover. Men der er også mange andre forskellige features, der hjælper dig med dette.

For eksempel er der webcam protection. Det er sket en del i nyere tid at folk hacker andres webcams for at optage dem eller spionere på dem. Det de optager kan bruges som afpresning. Under alle omstændigheder er det dog rart at være sikker på, ingen kigger igennem dit webcam. Med BitDefender Total Security kan du få den tryghed.

Når du sletter filer antager du helt forståeligt nok, de er slettet for altid. Sådan forholder realiteten sig dog ikke. Filen vises godt nok ikke på din computer, og du kan ikke finde den på dit skrivebord eller i en mappe. Men den ligger alligevel fint komprimeret et eller andet sted. Med en bestemt type software kan du gendanne sådan nogle filer. Hvis du ikke har interesse i det, tilbyder BitDefender Total Security en File Shredder, der gør filerne ulæselige, om man så gendanner dem eller ej.

Ad samme rute kan du godt ønske at have filer på din computer, andre ikke skal have adgang til. Så kan du bruge programmets enkrypteringsfunktion. Når du enkryptere en fil, låser du den med en længere kode, så kun du kan få adgang til den.

Sørg for dit system kører glat og lækkert

Bitdefender Total Security er først og fremmest et antivirusprogram, der sikrer dit system mod virus- og malwareangreb etc. Udover det kan programmet også hjælpe dig med at sikre dit privatliv, hvilket giver en tryghed i hverdagen. Man skulle tro, festen stoppede her. Men det gør den ikke.  Det sidste Bitdefender Total Security kan tilbyde dig, er en række værktøjer, der kan forbedre din pc’s ydeevne.

Først og fremmest kan man gøre brug af “Oneclick Optimizer”. Funktionen går automatisk ind på dit system, for at lokalisere og fjerne unødvendige filer. Og det sker blot med ét klik på én knap. I sidste ende vil du opleve et mere ordentligt system, der også kører hurtigere.

Du kan også bruge dens “Startup Optimizer”. Denne funktion hjælper dit system med at starte op hurtigere. Har du mange programmer på din computer, kan den starte langsomt op. Det skyldes mange programmer er programmeret til at starte op samtidigt med dit system. Med Startup Optimizer bliver de fleste programmer forhindret i denne opstart, eller udskudt til når systemet er fuldt startet. På den måde skal du ikke vente flere minutter på, dit system er klar til brug.

Med “Disk Cleanup” får du i bund og grund det samme, som Oneclick Optimizer kan give dig, bare på et højere plan. Funktionen er designet til at finde store. pladskrævende og overskydende filer på dit system, der ikke er nødvendige. Med dem af vejen kører dit system bedre og glattere.

Sidst men ikke mindst kan du gøre brug af “Anti-Theft”-funktionen. Denne funktion er nyttig i tilfældet af din computer mistes eller bliver stjålet. Den låser automatisk ned for dine filer, så ingen kan få adgang til dem. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, uvedkommende får fat i alle dine filer, koder, etc.

Sikkerhed, der ikke er til at tage fejl af

Bitdefender Total Security er uden tvivl programmet for dig, der ønsker sikkerhed på højeste plan. I denne digitaliserede verden er det ikke et fjollet ønske, men en ganske reel og fornuftig foranstaltning. Man kan ikke bare læne sig tilbage, og tænke “det bliver ikke mig”, for det vil det blive på et tidspunkt, lige meget hvor forsigtig, man mener man er. Derfor er det vigtigt at have et antivirusprogram, der ikke fjoller rundt, men som beskytter dig mod selv de mest avancerede og truende virusser.

Bitdefender Total Security leverer alt det ovenstående samt en lang række andre værktøjer, der kan gøre dit liv på nettet og din computer meget mere behagelig og tryg. Og det hele kræver blot nogle få klik. Meget nemmere bliver det ikke.

Brugbarhed i topklasse

Noget af det unikke ved Bitdefender Total Security er dens alsidighed og anvendelighed. Det er ikke mange antivirusprogrammer, der i dag kommer med så mange funktioner, du kan bruge til din hverdag på computeren. Udover den gængse virusbeskyttelse, får du også et hav af værktøjer til at sikre dit privatliv, og for at optimere din computer, så den kører bedre.

På engelsk kalder man det for “ A jack of all trades”; altså noget, der kan det hele. Det er en god måde at opsummere Bitdefender Total Security. Der er ikke meget, programmet ikke kan, når det handle om at gøre din computer bedre og sikrere.

Et design for alle

Antivirusprogrammer er nok de mest essentielle, når det gælder software til en computer. Er der noget, man skal installere først, så er det et antivirusprogram. Det betyder også, folk fra mange forskellige lag og baggrunde skal kunne bruge dem. Derfor bliver brugervenligheden nødt til at være høj, så 83-årige Bente og 13-årige Jacob også kan gøre brug af dem.

Det er uden tvivl tilfældet for Bitdefender Total Security. De forskellige områder, hvor programmer kan optimere og sikre dit system er let og overskueligt del op i forskellige sektioner. Vil man gøre noget ved privatliv, går man blot ind i “Privacy” for eksempel. Hver funktion er desuden også suppleret med en kort og god beskrivelse af, hvad de egentligt gør. På den måde får man et hurtigt overblik over, hvad programmet er i stand til.

De fleste funktioner kræver ydermere blot ét klik på en knap, og så sker det meste automatisk. På den måde kan man lade programmet arbejde selv, uden at være bekymret for, om man gør noget forkert. At have sådan en tryghed ved et program, er altid et bonus.

Knapperne er store, lette at se, og farverne rundt omkring er ikke for meget in your face, men mere stiltiende og placeret stilfuldt i baggrunden. De sparsomme farver bruges først og fremmest til at highlighte vigtige funktioner, og andre ting at lægge mærke til. På den måde føles det som om, programmet guider dig indirekte på rette vej.

Alternativ software

Bitdefender Total Security er ikke et gratisprogram (selvom du kan prøve det i 30 dage gratis). Derfor må man punge en mængde penge ud af lommen hvert år, for at forny sit abonnement. Føler man ikke, der er plads i budgettet til det (hvilket er forståeligt), findes der også mange gratis alternativer, der også kan sikre dit system på en relativ tilfredsstillende måde.

Et sådant program kunne være Adaware Antivirus Free. Adaware Antivirus Free er, som navnet hentyder til, et gratis antivirus og antimalwareprogram, der er dedikeret til at beskytte din PC mod ondsindede angreb. Den mangler langt hen ad vejen de samme sofistikerede funktioner som Bitdefender Total Security 2019. Men det er heller ikke altid, man får brug for den slags. Vil du blot have et simpelt og gratis antivirusprogram, så kan Adaware Antivirus Free varmt anbefales. Det kan downloades gratis her.

Konklusion

Bitdefender Total Security er uden tvivl et af de bedste antivirusprogrammer ude på markedet. Med dens lange hav af funktioner og anvendelighed, vil du ikke opleve en situation, hvor du ikke kan bruge programmet til at optimere eller sikre din computer. Det er ikke for sjov, at 500 millioner af mennesker bruger programmet. Det kan kun anbefales på det kraftigste herfra.

Download BitDefender Total Security 2019 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.863

Version
2019

Tilføjet
03-12-2010
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
514 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
BitDefender
websubmissions@bitdefender.com
Detaljeret information
Downloads
1.863
Version
2019
Tilføjet
03-12-2010
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
514 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
BitDefender
3 0 7

Afinstallering af BitDefender Total Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BitDefender Total Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BitDefender Total Security, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BitDefender Total Security være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.