Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

AdwCleaner (Dansk) download

Gratis download af programmet AdwCleaner her

Med programmet AdwCleaner kan du hurtigt og nemt fjerne malware samt adware fra din computer. Du kan downloade AdwCleaner gratis her på siden.

Der findes i dag et stort udvalg af sikkerhedsprogrammer på markedet, der alle har til formål at optimere din computer, og det kan derfor være en udfordring at nå frem til, hvilke programmer der i sidste ende passer bedst til ens behov. AdwCleaner er et eksempel på et formidabelt optimeringsprogram, der først hurtigt scanner din computer for malware og adware, og dernæst fjerner de inficerede elementer.

Når vi i dagligdagen bruger vores computer, kan vi desværre ikke rigtigt komme udenom begreber som eksempelvis trojanske heste, adware og virusser. I takt med, at vi i høj grad har fået mange flere muligheder, når der kommer til brugen af computere, følger der også flere trusler, som i værste tilfælde kan skade din computer, og gøre den langsom. I den forbindelse er malware kort sagt en fællesbetegnelse for en række forskellige trusler, der kan skade din computer. I mange tilfælde vil forskellig malware kunne inficere din computer via eventuelle sikkerhedshuller uden din viden. Dette kan blandt andet ske, hvis du kommer til at downloade programmer, der fylder din computer med uønskede popup-vinduer og reklamer, eller du bevæger dig på hjemmesider, der er inficeret med skadelig software i blandt andet reklamer og annoncer.

Hvorfor downloade et program som AdwCleaner?

Uanset om du benytter dig af din private computer eller arbejdscomputer, er det nødvendigt, at du jævnligt holder din computer optimeret. Hvis du ofte downloader nyt software til din computer, så er et program som for eksempel AdwCleaner uundværligt, da programmet blandt andet kan scanne, om din computer er inficeret med adware.

Med sådan et optimeringsprogram kan du altså jævnligt scanne din computer for inficerede elemeter.

Programmets funktioner

Inden du downloader ny software til din computer, er det selvfølgelig altid en god idé at have undersøgt, hvilke specifikke funktioner et program har. På denne måde kan du sikre dig, at du downloader et program, der opfylder dine specifikke præferencer og behov.

Selve installeringen af AdwCleaner varer kun få øjeblikke, og så er programmet klar til at scanne og optimere din computer. Når du åbner programmet, vil der være en menulinje i venstre side med overskrifterne: Dashboard, Karantæne, Logfiler, Indstillinger og Hjælp. For at scanne din computer for malware og adware, skal du trykke på Dashboard i menulinjen, og du vil blive mødt af nedenstående.

Det eneste du skal gøre er at trykke på ’scan nu’. Herefter vil programmet vise dig en proceslinje for scanningen, så du kan se, hvor længe scanningen varer. Resultatet af scanningen vil blive vist, så snart AdwCleaner er færdig med at scanne din computer for inficerede elementer. Hvis der er nogle harmløse elementer, som programmet har fundet inficerende, men du ikke ønsker at programmet skal fjerne, så kan du vælge disse fra. De resterende inficerede elementer kan du fjerne ved at trykke på ’Rengøring og Reparation’. Hele processen fra scanning til reparation kræver altså blot få kliks! Er du interesseret i på forhånd at udelukke bestemte filer fra at blive scannet af AdwCleaner, så kan du gøre dette under indstillinger i menulinjen.

Har du lyst til at læse nærmere om programmet AdwCleaner, kan du finde flere informationer på producentens officielle hjemmeside ved at trykke her.

Brugervenlighed

For mange computerbrugere spiller graden af brugervenlighed ved download af nye programmer en stor rolle. AdwCleaner er et optimeringsprogram, der i høj grad er brugervenligt, så brugere på forskellige niveauer hurtigt kan lære at navigere rundt i programmet. Design og layout i selve programmet er simpelt, hvilket gør brugen af programmet mere overskueligt. Desuden er det vigtigt at fremhæve, at programmet kan indstilles til en række forskellige sprog – herunder dansk. Du kan indstille sproget i AdwCleaner via indstillinger i menulinjen.Tilgængelighed

Er du interesseret i at downloade et program som AdwCleaner, er det naturligvis vigtigt at vide, hvilke styresystemer programmet understøtter. Ejer du enten en computer med Windows 7, 8 eller 10, har du mulighed for at downloade AdwCleaner gratis her på siden.

Mulighed for support

Når du først er kommet godt i gang med at bruge et nyt program, kan der alligevel opstå uventede situationer, hvor du har brug for support og vejledning. Det er derfor at foretrække, når producenten tilbyder support. Vælger du at installere AdwCleaner, er der i høj grad mulighed for at spørge om hjælp, hvis du står med et ubesvaret spørgsmål angående programmet. I menulinjen under Hjælp, finder du forskellige muligheder for support, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål.

Suppler AdwCleaner med andre sikkerhedsprogrammer

Der findes som tidligere beskrevet et stort udvalg af optimeringsprogrammer og sikkerhedsprogrammer på markedet – og dette med god grund. Denne type programmer er nemlig uundværlige for enhver computerbruger. Derfor er det altid en god idé at være grundig i sin research, inden man tager sin endelige beslutning. Dette indebærer at undersøge, hvilken kombination af programmer, der kan være med til at skabe de mest sikre rammer for din computer. Har du i forvejen et sikkerhedsprogram på din computer, kan det være en rigtig god idé at supplere med et optimeringsprogram som AdwCleaner. Hvis ikke du har downloadet et sikkerhedsprogram i forvejen, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på Malwarebytes, som er et sikkerhedsprogram, der er udviklet af samme producent som AdwCleaner. Et andet eksempel på godt sikkerhedsprogram, der kunne være interessant for dig, er det anmelderroste Norton Security.

Er du interesseret i at læse anmeldelser af flere populære sikkerhedsprogrammer, så kan du med stor fordel trykke her

Konklusion

Sætter du pris på, at scanningen af din computer foregår så hurtigt som hurtigt? Så kan det være, at netop AdwCleaner er et program, som du bør overveje at downloade. Programmet er meget brugervenligt, og er i stand på kort tid at scanne din computer inficerede elementer. AdwCleaner sørger også for at rengøre og reparere din computer for de filer, som du ønsker at fjerne. Alt i alt er AdwCleaner et optimeringsprogram, som vi vil give en varm anbefaling.

Download AdwCleaner (Dansk) 7.2.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.848

Version
7.2.3

Tilføjet
04-12-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
7.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Malwarebytes
Detaljeret information
Downloads
1.848
Version
7.2.3
Tilføjet
04-12-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
7.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Malwarebytes
4 0 5

Afinstallering af AdwCleaner (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AdwCleaner (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AdwCleaner (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AdwCleaner (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.