Programmer » Sikkerhed » Overvågning / Kontrol

TrackView download

Download overvågningsprogrammet TrackView gratis her. Med TrackView kan du holde øje med alle dine mobileenheder, så du sikret på ikke at miste dem

Sikkerhed og overvågning er to ord, der efterhånden har fået en helt særlig betydning for mange danskere. Det er to ord, der fylder meget i en hverdag, hvor vi bruger meget tid på at sidde foran vores computer, smartphone og tablet. På mange områder har opfindelsen og udviklingen af disse mobile enheder givet os utallige muligheder – særligt når det kommer til hverdagens gøremål. Der findes næsten ingen begrænsninger for, hvad vi kan klare med blot få kliks, fordi vi kan have vores mobileenheder med os, uanset hvor vi er. Vi bruger altså vores mobileenheder til alt fra bankoverførelser og onlineshopping til at tjekke e-mail indbakken, på arbejde og i skolen. I den forbindelse gemmer vores computer, smartphone og tablet også på vores personfølsomme oplysninger, diverse adgangskoder og andre personlige data, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på både dine personlige data, men naturligvis også dine mobileenheder.

Med den teknologiske udvikling af tablets, computere og smartphones følger også udviklingen af apps, programmer og andet software – både gratis og i købsversioner. Der findes i dag utallige programmer med forskellige formål, og her er der særligt en kategori, som mange finder uundværlig - nemlig sikkerhedsprogrammer og overvågningsprogrammer. Denne type af programmer kan nemlig gøre dine mobileenheder mere sikre, men de kan også være med til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude, og du skulle miste din tablet, smartphone eller computer. Et af disse programmer er TrackView.

Hvorfor overhovedet downloade TrackView?

Sikkerhedsprogrammer beskæftiger sig med en række af mange forskellige ting. Der findes blandt andet antivirusprogrammer, og programmer der beskæftiger sig med at lave backups af dit data. Vi har samlet en række anmeldelser af sikkerhedsprogrammer lige her, hvis du er interesseret i at læse mere. Disse programmer karakteriseres af flere som værende uundværlige for enhver, da disse kan give dig en særlig sikkerhed.

Overvågningsprogrammet TrackView kan også bidrage til at give dig en vis tryghed. Ved download af TrackView får du nemlig et overvågningsprogram, der fungerer på tværs af dine mobileenheder, og programmet kan hjælpe dig med en række forskellige ting, og heraf blandt andet:

  • Spore placeringen af din smartphone, hvis du skulle miste den
  • Spore din bil
  • Lokalisere dine familiemedlemmer
  • Videoovervåge dit hjem, mens du er ude af huset

TrackView har en række smarte features, som du altså kan få stor gavn af i din hverdag. Hvis TrackView har fanget din interesse, så kan du læse mere om programmet på udviklerens officielle hjemmeside.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge overvågningsprogrammet TrackView?

Inden man vælger at downloade et program, er det altid en god idé at skabe sig et overblik over, hvad programmet egentlig kræver, og om programmet koster penge.

TrackView er et overvågningsprogram, der er ganske gratis at downloade. Der er dog nogle andre ting, som du blot bør være opmærksom på. For at kunne downloade programmet kræver det nemlig, at du ejer mindst to mobile enheder (for eksempel kombinationen af en computer og en smartphone). Dernæst vil programmet efter download bede dig om at logge ind som bruger via mail. Her kræver det, at du har en Gmail konto, som dine mobile enheder vil blive knyttet til. Dertil er der visse funktioner, som du ikke har fuld adgang til, med mindre du betaler 18 DKK.  

TrackView – et program hvor høj tilgængelighed er en prioritet

For at kunne benytte dig af et bestemt program, skal det naturligvis være tilgængeligt via den platform, som du ejer. Derfor er et program, hvor tilgængelighed er af høj prioritet også vigtig for mange udviklere. Jo flere der kan få glæde og fuldt udbytte af et bestemt program, jo bedre. Udviklerne bag TrackView giver mange forskellige typer brugere muligheden for at benytte sig af programmet, hvilket er til stor fordel for dig. Hvis du ønsker at downloade programmet til din computer, så understøtter TrackView Windows XP, Windows Vista og Windows 7, Windows 8 og Windows 10 men også computere med et Apple styresystem og heraf iOS version 8.0 og nyere. Hvis du ønsker at downloade TrackView på din smartphone, kan du gøre det, hvis du ejer en iPhone eller en Android. Ejer du en Android vil download foregå i Google Play, og hvis du ejer en iPhone, vil download af TrackView foregå i App Store.

En fordel ved TrackView er, at programmet både understøtter WiFi, 2G, 3G og 4G. Du har derfor muligheden for at benytte dig af programmet via en række forskellige signaler, alt afhængig af hvor du befinder dig.

Mulighed for support

Selvom programmer ofte udvikles med henblik på at være brugervenlige, kan der dog alligevel opstå nogle situationer, hvor man har brug for hjælp. Derfor er det vigtigt, at en udvikler tilbyder god mulighed for support, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål til programmets funktioner. TrackView har i høj grad sørget for, at du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål angående programmet. Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål til TrackView ved at trykke her. Er du i tvivl om, hvordan du helt konkret kommer i gang med at benytte programmet, har TrackView både udformet en manual på deres officielle hjemmeside samt lavet en YouTube video, der forklarer, hvordan du kommer godt i gang med at bruge overvågningsprogrammet. Manualen finder du ved at trykke her, og YouTube videoen finder du ved at klikke her.

Andre sikkerhedsprogrammer

Der findes i dag mange forskellige typer af overvågningsprogrammer. Det vigtigste er selvfølgelig, at du vælger et program, der netop passer til dine præferencer og behov. Alle programmer er forskellige, og har måske endda også forskellige formål. Vi har samlet en række anmeldelser af forskellige overvågningsprogrammer i vores overvågning/kontrol kategori, hvis du er interesseret i at læse nærmere om denne type programmer.

Konklusion

Til sidst vil vi helt kort afslutte anmeldelsen med at opsummere vigtige pointer, der kan hjælpe dig med at beslutte, om programmet TrackView er noget for dig. Med programmet har du muligheden for blandt andet at spore din telefon, og placeringen af dine familiemedlemmer.

TrackView er desuden karakteriseret ved at fungere på tværs af forskellige platforme, og ved at have en høj tilgængelighed, der giver mange muligheden for at få et udbytte af de smarte features, som programmet har. TrackView er et velfungerende program, som du med stor fordel kan overveje at downloade, hvis du mangler et overvågningsprogram.

Download TrackView 4.0.1 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
867

Version
4.0.1

Tilføjet
07-06-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android

Størrelse
14.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Cybrook
Detaljeret information
Downloads
867
Version
4.0.1
Tilføjet
07-06-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android
Størrelse
14.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
14-07-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Cybrook
4 0 4

Afinstallering af TrackView

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TrackView fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TrackView, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TrackView være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.