Programmer » Sikkerhed » Overvågning / Kontrol

Saferpass download

Log af Facebook, e-mail eller andre sider fra din telefon med Saferpass. Der er gratis version eller giv 14 kroner om måneden. Secure med kan downloades på Saferpass.net.

Er det ikke altid dig, som benytter din computer eller tablet? Så er Saferpass et dejligt stykke værktøj, som kan sikre at du får logget ud, ryddet din browsehistorie eller slette cookies mens dine venner, familie eller en kollage benytter din computer, og det kan gøres fra din telefon! Programmet har nemlig en applikation udviklet til både Android og iOS. Det fungerer desuden på alle styresystemer.

Installation af programmet er ligetil, og er yderst brugervenligt. Selve programmet og applikationen er en leg at finde rundt i. Der er slet ingen tvivl om at udvikleren Saferpass, har sat høj fokus på design og funktionalitet. Skulle du have glemt at logge ud af eksempelvis din e-mail fra din arbejdscomputer, så åbner du blot applikation på din telefon, og trykker på Secure Me knapper, hvorefter alle dine privatlivsoplysninger bliver sikret.  Saferpass installeres igennem Chrome udvidelser eller som applikation.

Gratis versionen af programmet giver dig alle de nødvendige funktioner. Det skal dog siges at, det kun er abonnent versionen, som tilbyder rydning af browser historie. Desuden giver abonnent versionen også mulighed for at forbinde flere enheder end syv. Forskellen på abonnent version og gratis version finder du på Saferpass.net, som er udviklerens hjemmeside. Som nævnt overstående koster abonnent version blot 14 kroner om måneden, og kan varmt anbefales herfra.

Download Saferpass 6.0.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
979

Version
6.0.0

Tilføjet
19-07-2017
Kompatible systemer
Windows, IOS, Android

Størrelse
4.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Saferpass.net
Detaljeret information
Downloads
979
Version
6.0.0
Tilføjet
19-07-2017
Kompatible systemer
Windows, IOS, Android
Størrelse
4.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Saferpass.net
5 0 3

Afinstallering af Saferpass

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Saferpass fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Saferpass, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Saferpass være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.